Samsung A656 52" HDMI!?!?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Samsung A656 52" HDMI!?!?

    Hei!

    Har en Samsung A656 52".
    Har hatt problemer med tilkobling med HDMI, når jeg kobler tven til eks data,ps3 eller xbox360 så hopper bilde veldig ofte.
    Men når jeg ser på vanelig tv sending så hopper det ikke, da fungerer det helt perfekt og er veldig fornøyd sånn sett.

    Har vært inne på innstillingene på tven og skrudd av 100hz og litt sånn små snax.
    Men bilde fortsetter å hoppe etter dette. Har også vært inne på ps3 og endret på innstillinger.

    Jeg har også byttet HDMI kabel (1.3versonen) 2 ganger. Men uten noe forbedring. Har også prøvd å koble til med de forskjellig ingangene.

    Noen som har vært borti dette problemet og kan hjelpe ?

    Er svært takknemmelig for alle svar.

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    960
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du prøvd å deaktivere CEC protokollen?


    MVH
    Lars B

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dreamphaze
    Har du prøvd å deaktivere CEC protokollen?


    MVH
    Lars B

    Hei!
    ja, jeg har deaktivert den, og aktivert den. Men ikke noe forandring

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    533
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av magnus1989
    Hei!

    Har en Samsung A656 52".
    Har hatt problemer med tilkobling med HDMI, når jeg kobler tven til eks data,ps3 eller xbox360 så hopper bilde veldig ofte.
    Men når jeg ser på vanelig tv sending så hopper det ikke, da fungerer det helt perfekt og er veldig fornøyd sånn sett.

    Har vært inne på innstillingene på tven og skrudd av 100hz og litt sånn små snax.
    Men bilde fortsetter å hoppe etter dette. Har også vært inne på ps3 og endret på innstillinger.

    Jeg har også byttet HDMI kabel (1.3versonen) 2 ganger. Men uten noe forbedring. Har også prøvd å koble til med de forskjellig ingangene.

    Noen som har vært borti dette problemet og kan hjelpe ?

    Er svært takknemmelig for alle svar.

    Tven står til just scan når du bruker pc, ps3 og xbox?

    Så står den vel til 16:9 når du ser på tV?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av magnusavr
    Tven står til just scan når du bruker pc, ps3 og xbox?

    Så står den vel til 16:9 når du ser på tV?
    Ja det stemmer.
    Men uansett hva jeg stiller den på, så hopper bildet.

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    533
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Oppgrader firmware. Hvis du allerede har siste versjon ville jeg tatt en telefon til samsung norge eller infocare for garanti sak.

    Kan du også prøve følgende instillinger (spesielt linjen under hvor følgende settes til off):

    Følgende settes til off: Dynamic contrast, digital nr, black adjust, edge enhancement, energy saving.

    Flesh tone 0
    Amp må være off til pc bruk. Til film ville jeg satt amp til off eller low (hvis du ser litt hakking prøv low).


    Color Tone: Warm 1


    White Balance (eventuelt la den være slik den er standard)
    If adjusting through User Menu
    Offset
    R: 28
    G: 25
    B: 21
    Gain
    R: 25
    G: 25
    B: 29

    (SM-WB Movie/User Menu) Picture Settings
    Backlight = 5 i dagslys og 3 i mørke
    Contrast = 100
    Brightness = 46
    Color = 50
    Sharpness = 0
    Tint = 50/50
    Gamma = -1

    Color Space (eller la dem stå til auto)
    Red
    R = 30
    G = 0
    B = 1
    Green
    R = 26
    G = 46
    B = 0
    Blue
    R = 9
    G = 0
    B = 41
    Cyan
    R = 30
    G = 47
    B = 56
    Magenta
    R = 38
    G = 0
    B = 58
    Yellow
    R = 60
    G = 48
    B = 0

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •