Problemer med menyen på ny Pana. PX80

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    43
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med menyen på ny Pana. PX80

    Hei

    Jeg finner ikke "søking" under "oppsett" i meny på tven min. I manualen vises det til at jeg skal finne det der. Dvs. at nå skjønner jeg ikke hvordan jeg skal søke i det hele tatt. Når jeg skrur på tven nå, så må jeg gå inn på "input-AV" og velge den hdmi inngangen jeg bruker for å få bilde.

    Jeg bruker get-box og kunne tenkt med å bare trykke på kanal 1 når jeg skrur på tven.

    Noen som skjønner hva jeg skal gjøre?


    Torsen:?

  2. #2
    Guru Tiger sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    14,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan velge fast inngang som TV-en skal aktivere når du skrur TV-en på.

  3. #3
    Intermediate spade sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    1,030
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Tiger
    Du kan velge fast inngang som TV-en skal aktivere når du skrur TV-en på.
    Og dette gjøres i hotellmenyen. Hold inne -/V og trykk AV 3 ganger for å komme dit.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    43
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av spade
    Og dette gjøres i hotellmenyen. Hold inne -/V og trykk AV 3 ganger for å komme dit.
    Det skjedde desverre ikke noe ved å gjøre dette. Kom bare inn på de forskjellige inngangene. Jeg bruker HDMI2. Skal jeg sette denne inngangen i kabel eller PVR når jeg bruker GET HDPVR?

  5. #5
    Intermediate spade sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    1,030
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bruk knappene på TV-en så skal det fungere. Kan hende du må prøve et par ganger, litt kresen på hvor fort du trykker de 3 gangene på "AV".

  6. #6
    Intermediate DrErling sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    4,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    • Trykk "-V" på fronten av tven (under lokket)
    • Trykk (i rask rekkefølge) tre ganger på "AV" knappen på fjernkontrollen
    vips.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •