Ikke noe signal inn til Phillip 37PF99 plasma!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ikke noe signal inn til Phillip 37PF99 plasma!

    Hei. Kan noen gi meg et enkelt svar på følgende:
    Denne TV har 2 VGA tilkoblinger med ledning fra tuner. Jeg har koblet til den ene fra tuner. I tillegg er antenne kabel satt i tuner, og det er scart tilkobling mellom dvd og tv-tuner. Jeg finner ikke ut hvorfor jeg ikke får noen tv signaler til TV. Hva er galt.?
    Mvh "amatør" Terje

  2. #2
    Guru Peakman sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    5,232
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei og velkommen til forumet.

    Har du bilde fra DVD?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ikke noe signal inn til Phillip 37PF99 plasma!

    Takk for respons. Jeg setter pris på litt hjelp!
    Nei, jeg har heller ikke noe bilde fra DVD. Jeg mener også at jeg koblet til som anvist i bruker manual...irriterende må man si!
    MVH Terje

  4. #4
    Guru Peakman sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    5,232
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har opplevd feil med 37PF9965 som gjorde at det ikke ble bilde. Tuneren måtte på reperasjon. Det endte med at hele apparatet ble sendt tilbake da Philips aldri klarte å fikse det. (det var ikke mitt)

    Trenger jo ikke være samme problem.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har kontaktet forhandler og håper de vil hjelpe meg! Det kan da ikke være så komplisert. Det er jo ganske få ledninger dette er snakk om, og man kan ikke gjøre feil etter min mening. TV skal vel også selv finne signalene og man kan gå videre i installasjons menyen via fjernkontrollen.
    Takk for hjelpen.
    Mvh Terje

  6. #6
    Guru Peakman sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    5,232
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får du opp menyen med andre ord?

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det er riktig. Det eneste er muligheter for valg av språk. Ellers sier skjermen at den søker og "no signal".

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå er problemet løst. Det viser seg av VGA inngang 1 på skjermen er forbeholdt PC inngang. For Tvsignaler fra tuner skal VGA 2 benyttes. Det ville være fint hvis dette stod klart i bruksanvisningen, ikke sant?
    Vel, nok om det og takk for svar.
    TRK

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •