Heisann.

Idag fikk jeg den nye tvn min. Altså en Panasonic TH-42PZ85. Jeg kobler til PS3 min og får bildet og lyd med engang. Alt fungerer som en drøm.

Men så skal jeg koble på Sagem tunern jeg fikk fra Riks-TV. Først får jeg ikke bildet i det hele tatt. Men etter jeg har switcha ett par ganger mellom HDMI2 inngangen og HDMI1 inngangen får jeg plutselig bildet fra sagem tunern. Men da er tunern noe så fryktelig treg. Det tar flere sec å bytte kanal. Ikke ett par sec, men kanskje 10-15 sec. Trykker jeg fire ganger på neste kanal så tar det 10-15 sec så bytter den fire kanaler. Jeg drar så ut strømmen på sagem tunern. Når tunern da kommer på igjen så kan jeg skifte kanal fort igjen. Den reagerer med engang. Men igjen får jeg ingen bildet. Jeg switcher så mellom HDMI2 og HDMI1 igjen til jeg får igjen bildet. Men da igjen blir tunern super treg. Så restarter den seg selv hele tiden. Og jeg må switche mellom inngangene på tven igjen for å få igjen bildet. Men da seff er den treg igjen.

Når den er sånn treg og jeg får opp bildet trykker jeg på meny knappen. Så fort jeg kommer inn i menyen som tar 10-15 sec så fungerer den slik den skal. Da kan jeg trykke meg rundt der og alt går veldig kjapt. Jeg prøver da å fabrikkgjenopprette hele tunern.

Etter jeg har gjort dette har jeg ikke fått igjen noe bildet uansett hva jeg gjør.

Jeg har nå prøvd å bytte HDMI kabelen. Prøver den som går fra PS3 til TVen og setter inn i sagem tunern. Fortsatt ingen bildet.

Prøvde å ringe RIKS tv support, men de hadde ikke peiling på hva det kunne være. Sa bare at jeg sku ta ut strømmen å la den være av i ca 5min. Har vært ute i en halv time nå, uten at det skjer noe mer.

Hva kan dette være?? Den fungerte jo utmerket på min gamle Panasonic TH-42PV500 før i dag.

Den gamle tven har jeg nå bært ned i kjellerstua med en kompis, så det er veeldig tiltakt og bære den opp igjen for å sjekke om den fungerer på den nå.

Men om ingen her har vært borti det samme, eller vet hva dette kan være så tror jeg nesten jeg må gjøre det. Eller ta med tunern til Elkjøp og håpe jeg kan få en ny og sjekke om den fungerer bedre.

Marius