Får ikke skrudd opp lyden!!!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Får ikke skrudd opp lyden!!!

    Hei!
    Min far har akkurat kjøpt seg en Tatung V32MCAK. Jeg stillte inn bildet for han i dag, men noe merkelig oppsto etter vi var ferdige. Nå får vi ikke satt volum høyere enn 12, som er ganske lavt (han hadde spilt en musikk-DVD på 26 tidliger i dag og var imponert over lydkvaliteten.) Jeg finner ikke noe info i manualen om at det går ann å sette en maxgrense for volum (og heller ikke noe hvordan man slår den av:-D ). Det virket ikke å resette innstillingene.....
    Noen som kan hjelpe

    Mvh Nordbø

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen som har vært borti i lignende problem eller som kan tenke seg hva grunnen er? Har kontaktet de som har service (Anovo), men de sa vi bare skulle sende inn TV'en. Problemet er at min far sikkert må betale for frakt /retur og arbeidstimer dersom det bare er en innstilling??

  3. #3
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    For svak forsterker og dålige høytalerle... ?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av harman/kardon
    For svak forsterker og dålige høytalerle... ?
    Lyden var faktisk overraskende bra i denne TV'en. Ikke noe feil med selve lyden nå heller, men får bare ikke skrudd opp lenger en til 12 (ca 1/3 av skalaen). Det er ikke hardwarefeil, men må være software eller en innstilling som ikke er beskrevet i brukermanualen....

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Enten en liten bug i software eller en innstilling vil jeg tro.

    Prøv å resette instillingene å se om det fungerer da, gjerne skriv ned de nåværende innstillingene så det du slipper å kalibrere pånytt etterpå.

  6. #6
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Send epost til produsent og spørre..

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Softwarefeil

    Da er TV'en kommet tilbake fra reperasjon. Årsaken var softwarefeil. TV'en ble hentet og levert på døren. Tok noen dager før den ble hentet, men servicen gikk fort; 6 dager inklusiv transport...

  8. #8
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,385
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Nordbø
    Da er TV'en kommet tilbake fra reperasjon. Årsaken var softwarefeil. TV'en ble hentet og levert på døren. Tok noen dager før den ble hentet, men servicen gikk fort; 6 dager inklusiv transport...
    Meget bra service det!!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •