Feil på M87?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6

Tråd: Feil på M87?

  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Feil på M87?

    Hei!

    Var på posten å hentet min nye 40" Samsung M87 i dag.
    Har koblet den opp mot forsterker via HDMI, som igjenn er koblet opp mot Xbox (component) PC (HDMI).
    På bildene jeg får, så blir det sånne merkelige skyggepartier. Der hvor bildene går over til å bli litt mørkere er det en masse mørke piksler, ser litt ut som når en setter pc skjermen til 8bit farger.

    Dette vises veldig godt selv på 3 meters avstand. I tilleg kan det være en del "dansende" røde piksler på skjermen i mørke film scener, så lurer på om det kan være no galt med panelet?

    Legger ved en link til ett bilde jeg har tadt.
    Har tegnet på ett par streker for å vise hva jeg mener. Det vises veldig dårlig på bildet i forhold til når man ser på tv'n.

    :: ImageLoad ::

    Håper noen kan svare.

    Mvh
    Andreas

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Testet nå også med scart kabel, og får samme greiene der.
    Noen som kan svare på om dette er normalt, eller om det er en feil på tv'n?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har selv 40" M87, dette er ikke normalt. Jeg tror det er feil på TV'en.

    Lars

  4. #4
    Active
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    493
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har du prøvd å forandre på innstillinger, kontrast osv?



    Mulig fabrikk instillingene du fikk sammen med din TV er heeeelt på jordet

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har tadt en kjapp kalibrering med DVE, er slik med både fabrikk og egne instillinger..
    Har sendt in retur søknad hos amentio nå, håper bare det går kjapt å få byttet den :-|

  6. #6
    Newcomer rampi sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    247
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Zay85
    Har tadt en kjapp kalibrering med DVE, er slik med både fabrikk og egne instillinger..
    Har sendt in retur søknad hos amentio nå, håper bare det går kjapt å få byttet den :-|
    sist jeg byttet noe der tok det opp til 2,5uke før jeg fikk min nye tv tilbake. jeg vil anbefale og holde dere unna etter min mening da

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •