ikke bilde med hdmi kabel til tv ??

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer swans sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ikke bilde med hdmi kabel til tv ??

    tja.. i kombinasjon med den nye grundig-bakkenett mottakeren
    med en SUN-50 tommer plasma sjerm/m samsung matrise. kommer det ikke noe bilde ??? .
    det kommer en melding opp på skjermen som sier "ikke akseptert signal" ( på engelsk da )
    det er signal der, for om jeg fjerner hdmi-kabelen, so kommer meldingen " ingen signal "
    her er jeg ute å sykler ops: . aner ikke hva dette kan vere.
    sender ikke tuneren ut rett signal ?
    skjønner ikke tvèt signalet ?
    kan det vere feil kabel ?
    kan en av komponentene ha en feil i seg ?
    eller er det noe annet. alle forslag taes i mot med stoor takk :P

    mvh

  2. #2
    Newcomer swans sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    problem løst.....
    tuneren stod på laveste oppløsning. 47...... ett eller annet.
    og det skjønte ikke tvèt.
    feilen lå hhos grundig. en ekstremt dårlig bruksamvisning som ikke
    forklarte hvor du skal gjøre forandringer. hmmf...
    nå står den på 720p, og gir serdeles bra bilde.

    mvh.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •