S-Video - svart / hvitt ?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    38
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    S-Video - svart / hvitt ?

    Hei

    Hanspree 37" HD LCD TV Black 1366x768 1000:1 16:9 500cd/m2 8ms

    Scart i TVen og S-video i pcen, men det blir svart / hvitt. Har selv kobla om ledningene på scarten slik at den gir farger. Den funker aldeles strålende på en gammel 28" panasonic. Panasonicen har en knapp jeg må trykke inn for å aktivere S-video på den ene scart-kontakten. Dum som jeg var trodde jeg at dette ble fikset automatisk nå om dagen, noen som vet hvordan jeg aktivere s-video?

  2. #2
    Intermediate hårek sin avatar
    Medlem siden
    May 2003
    Poster
    1,136
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    De færreste SCART innganger støtter S-Video. Dermed blir det sort-hvitt, signalet kommer inn på kompositt ingangen.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    38
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fikk ikke farger på panasonicen heller før jeg kobla om selv. Fant en guide på nettet så den skal gi farger.

    Anyways, fant en dvi til hdmi, men der er det overhodet ingen respons. Kun brukt den fra stasjonær til LCD TV tidligere. Laptop ---> LCD TV fungerte dårlig, når jeg trykker på "utvid osv" under innstillinger + bruk, blir det ikke godkjent. Virker som windows ikke finner TVen.

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    676
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis problemene dine nå gjelder DVI-HDMI så ville jeg sjekket i bruksanvisningen hva slags pc-støtte tv'en har via HDMI.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    38
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bruksanvisningen lister DVI-HDMI som en av flere måter å koble pcen til TVen på.

    Side 11

  6. #6
    Intermediate hårek sin avatar
    Medlem siden
    May 2003
    Poster
    1,136
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ^fmj
    Fikk ikke farger på panasonicen heller før jeg kobla om selv. Fant en guide på nettet så den skal gi farger.
    Da har du bare koblet sammen luminans og chroma i S-Video signalet slik at du får kompositt.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    38
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Japp, men det funka som sagt heller dårlig på den nye LCD-TVen.

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ^fmj
    Hei

    Hanspree 37" HD LCD TV Black 1366x768 1000:1 16:9 500cd/m2 8ms

    Scart i TVen og S-video i pcen, men det blir svart / hvitt. Har selv kobla om ledningene på scarten slik at den gir farger. Den funker aldeles strålende på en gammel 28" panasonic. Panasonicen har en knapp jeg må trykke inn for å aktivere S-video på den ene scart-kontakten. Dum som jeg var trodde jeg at dette ble fikset automatisk nå om dagen, noen som vet hvordan jeg aktivere s-video?
    Har du valg S-video i stedet for RGB på TV'en...?

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    38
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har nå prøvd DVI til Hdmi med en annen skjerm og da kom bildet automatisk.

    Åpenbart forskjell fra TV til TV da, tips til innstillinger jeg kan forsøke?


    Har koblet den bærbare til TVen via dvi - hdmi. Default velger den en helt syk oppløsning som gjør at bildet vises i en liten firkant midt på skjermen. Jeg må da endre dette selv hver gang, litt irriterende.

    Jeg fikk lagt til en ny oppløsning, men da var det slutt. Nå er alt som heter add og remove grået ut!? Tenkte jeg bare kunne slette de andre oppløsningene slik at den ble tvunget til å bruke den jeg la til.

    Det må da være mulig å sette den oppløsning jeg la til som default?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •