Piksel-feil eller !???

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 13 av 13
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Piksel-feil eller !???

    Hva er dette??:???: Røde grønne og blå dansende prikker.
    http://avforum.no/forum/attachment.p...1&d=1198018465

  2. #2
    Newcomer Oyfinn sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    268
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    De fleste produsenter har lav terskel på pikselfeil (ca 4-6 per million). Noen har til og med nulltolleranse. Dersom du synes det er verdt bryet er det ikke verre enn å sende den inn igjen, men send en mail eller kontakt butikken du kjøpte varen hos først i så fall. Jeg hadde nylig et liknenende, men mye større problem og der går alt fint så langt. Blir sannsynligvis en ny TV på meg. Håper alt ordner seg for din del også... Er det en helt ny TV forresten?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    den er 1år og 2mnd gammel

  4. #4
    Newcomer Afseth sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    114
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis prikkene "danser", så er det vel heller signalet som ikke er bra? Evt. signalbehandlingen. Pixelfeil oppstår som statiske feil, de beveger seg ikke.

    Det kan være kildesignalet, eller så kan du få forstyrrelser fra utstyr som står i nærheten av TV'en, enten via kabelen (hvis denne er dårlig skjermet) eller direkte inn i TV'n.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    114
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er dette en plasma? Har hørt at noen plasma modeller har feil volt eller.noe sånt som gjør at man kan oppleve pixel støy. Søstersen sin gamle QPvision 42" SD plasma har fått dette problemet og ser ut til å bli verre og verre. Problemet er spesielt synlig når tven er kald og det blir sakte bedre når tven står på. Problemet er mest synlig i mørke scener eller ved scene skifte.

  6. #6
    Newcomer marama sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    294
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg tror det er tv`n som er problemet... send den inn.

    har en 42" lg med blinkende røde pixler... kontaktet service stedet å de kunne fortelle att det var firmware feil ell noe i den duren, ihvertfall ett kort som måtte byttes...

    hvilken tv er det snakk om?

  7. #7
    Intermediate twelve sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    856
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde hvite dansende prikker over hele panelet mitt når det var nytt, ble reparert hos Infocare her i Trondheim. Var visstnok kabelen mellom panelet og elektronikken.

  8. #8
    Newcomer Hifi entusiast sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    71
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Panelfeil

    Det høres ut som panelfeil, send tv inn til rep. Garantisak

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er en plasma tv.42PX4R.
    Har utelatt litt info ,for å høre litt på reaksjonene.
    Den har vært på rep 2 ganger . Skiftet CRT-Board første gang, resultat litt bedre. Skiftet ISO-Board 2 gang , enda litt bedre resultat, men det er der fortsatt.
    Da eg skulle vise det på den lokale elkjøp ,visste "prikkene" seg ikkje i butikken.
    Dro hjem med beskjed om å feilsøke ,for forstyrrelser i huset, flytte rundt på tvèn i huset. uten bedre resultat.
    Skal nå bare prøve nye kabler fra virker ikkje dette blir det ny tv, yes .
    LG Norway :: 42PX4R ,*42PX4R,

  10. #10
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    4,886
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv med flere kilder (kabel-tv, DVD, PC, etc) og med flere kabler (compositt, rf, S-video scart-rgb, hdmi)

    Dersom du har samme problem i alle tilfellene så er det sannsynigvis tv-en.

    Du har ikke en radiosender i racket bak tv-en ?=)

    -k

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har prøvd sat, dvd og wii, på forskjellige innganger. Men ikkje med helt nye kabler.
    Har prøvd med å slå av alt trådløse eg har (wlan tlf), men om eg har hadt det lenge nok av veit ikkje eg , for det var ingen forandring til det bedre.
    I veggen bak tvèn er der verken kobber-rør eller noe elektrisk, eneste elektrisk nær tvèn er strømmkablene som er uten-på-liggende 1.5 år gamle.

  12. #12
    Newcomer marama sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    294
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tenkte jeg skulle sjekke prikkene mine litt nermere, å jo da var faktisk ikke bare røde.. men grønne og blåe også... jeg har en LG42PC1R... skjekket for en stund siden på div forum med resultatet att det er en del flere med som har de samme symptomene på sine LG tv`er.... men som sagt så var det vis ett kort inne i tv`n som måtte byttes i følge servicestedet.. de hadde fått informasjon om dette problemet på ett kurs de nylig hadde vært på...


    LG 42" plasma - are red dots normal? - AVS Forum

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    200
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har hatt NØYAKTIG samme feil som deg (ref bildet med de grønne røde og blåe og faktis til og med lilla prikkene)

    På meg kom denne feilen både på Prosjektor og Plasmaen, men kun når eg brukte Wii, og KUN når jeg spilte Resident Evil 4.

    Jeg måtte levere inn nintendoen, fikk en ny tilbake, og problemet var borte vekk (sammen med savegames, stats, wii opera - som de nå krever penger for)

    Kanskje ikke så mye hjelp i dette innslaget, men syns jeg måtte si noe siden feilen din var nøyaktig lik den feilen jeg hadde...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •