Er det noe galt med TV'n min?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Er det noe galt med TV'n min?

    Jeg kjøpte en Hyundai 37" LCD-TV HLT-37V2FH for ca. 4 uker siden, og har en følelse av at den ikke fungerer som den skal. Det har en tendens til å bli grønne felt der det skulle vært hvitt, og det blir værre om jeg setter opp kontrasten. Irriterende, særlig når man ser på DVD da det er ekstra merkbart.

    Noen som vet hva problemet er?

  2. #2
    Active mr samsung sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    361
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Sitat Opprinnelig postet av Lkoddenes
    Jeg kjøpte en Hyundai 37" LCD-TV HLT-37V2FH for ca. 4 uker siden, og har en følelse av at den ikke fungerer som den skal. Det har en tendens til å bli grønne felt der det skulle vært hvitt, og det blir værre om jeg setter opp kontrasten. Irriterende, særlig når man ser på DVD da det er ekstra merkbart.

    Noen som vet hva problemet er?
    Hva slags kabler og innganger bruker du!!Her er det noe riv ruskende gæli.

  3. #3
    Newcomer bakk1 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    92
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skjer det samme om du ser vanlig tv?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg bruker vanlig Scart fra paraboltuner. Problemet er der i høyeste grad når jeg ser vanlig TV, men det virker som om det er ekstra mye når jeg ser på DVD. Det kan kanskje ha noe med kablene å gjøre? Jeg bruker vanlige component-kabler fra DVD til TV.

    Det blir altså blafrende, grønne felter. Jo mer hvitt det bør være og jo høyere kontrast jeg har, desto mer blafrende felter er det.

  5. #5
    Newcomer bakk1 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    92
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noe lignende skjedde med min tv en gang, husker ikke helt, men tror det var en av pinnene i scart kabelen som var bøyd.
    Siden du har samme problemet når du bruker Component kabler, og har samme problemet med både dekoderen å dvd spilleren vet jeg ikke:/ Noe galt med tv'en? Sikkert noen som har en forklaring på det.

  6. #6
    Newcomer bakk1 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    92
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kan forresten være innstillingene for fargesystem. At tv'en står på NTSC i stedet for PAL?

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei, det kan det ikke være. Jeg har undersøkt og den står på automatic, det vil si PAL. Prøvde med NTSC, da ble bildet elendig. Prøvde også alle andre innstillinger.

  8. #8
    Newcomer bakk1 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    92
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så uansett hva du gjør får du det ikke bort? Du får ta en telefon til forhandler/produsent om du ikke får noen fornuftige svar her...

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cool

    Jeg hadde et lignende problem på min Samsung R71B. Det var en løs ledning på tuneren som jeg dessverre ikke husker navnet på.

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kunne jo vært noe med kablene, men i og med problemet er der med både scart og component, tv og DVD er det litt merkelig. Jeg ringte til komplett og hørte men de videresendte meg til infocare som ba meg sende den til dem uten å høre hva problemet var. Det er kjedelig å sende den inn om det hadde vært en feil jeg hadde gjort, men jeg får vel bare gjøre det. Det virker som om det er noe galt med TV'n og ikke med meg =)

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Første gang jeg hadde problemet kom det en servicemann hjem til meg og renset tuneren. Da var det bra en stund.Da jeg lirket litt på kabelen, kunne det bli bra en stund, men til slutt måtte jeg bare sende den til reparasjon.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •