Samsung 40" LCD LE-40R89/BD - DVD hakker på HDMI (P1200)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  101
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Samsung 40" LCD LE-40R89/BD - DVD hakker på HDMI (P1200)

  En i familien kjøpte nylig et Samsung 40" LE-40R89 LCD TV, samt et Samsung P1200R hjemmekinosett med forsterker, DVD spiller og høytalere. Ved å bruke HDMI fra DVD spiller til TV (PAL plater: "Biler", James Bond++) hakker bildet tydelig. Ved f.eks. composite er bildet hakkfritt (dog fryktelig å se på, hehe).

  Er dette normalt? Han har idag byttet både TV og forsterker inn i et nytt "friskt" sett, nye bokser, nye kabler, og framdeles hakker det.

  Nå husker jeg ikke spesifikt hvilken oppløsning som DVD spilleren skalerte til (mener det var 720P), men den kjørte 60Hz og å endre denne til 50Hz var ikke mulig såvidt jeg kunne se. Ved å endre DVD spiller fra NTSC til PAL eller motsatt var den framdeles 60Hz. Ved å endre skalert oppløsning fra DVD spiller underveis forsvinner hakkingen. Men, når man f.eks. skrur av TVet og skrur det på igjen, er hakkingen tilbake.

  Noen råd?

 2. #2
  Newcomer
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  101
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Problem løst

  Fikk mulighet til å teste en PS3 over HDMI, dette gikk helt hakkfritt både på Blu-Ray og DVD i forskjellige oppløsninger. TV antas derfor å være i orden, og problemet ser ut til å være DVD spiller. Kan løses ved å kjøre komponent framfor HDMI.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •