Panasonic 50PV60 med trafostøy ved lyse bilder....

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer frorem sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Panasonic 50PV60 med trafostøy ved lyse bilder....

    Er det noen andre her som eier en slik skjerm og har denne duringen ved lyse bilder?
    Leser flere steder at det er slik plasmaer er, men det må da være en løsning på dette problemet, selvfølgelig hører man det bedre på lavt volum men det skal nå ikke være sånn på en forholdsvis dyr skjerm.

    Har det noe for seg å sette ferritkjernen på antennekabelen(har digitaltuner med scart mot tvn+vanlig RF antennekabel fra tuner til tv for de analoge kanalene)???

    Er det noen som har klaget dette inn mot Panasonic og fått noe tilbakemelding?

    Meget fornøyd med skjermen, men lite ankepunkt på trafoduringen:/....men viftene er jo helt lydløse, så det er bra.

  2. #2
    Newcomer Tassadar sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Sted
    Bergen
    Poster
    68
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei Frorem!

    Jeg har ikke lagt merke til noe trafostøy siden jeg kjøpte tven for ca en måned siden.

    Kanskje fordi xbox360 bråker sånn

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •