Hjelp!! Problemer med lyd fra xbox360 til pioneer 507

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hjelp!! Problemer med lyd fra xbox360 til pioneer 507

    Har nettopp kjøpt pioneer 507 plasma (u/høytalere) og kjører lyd gjennom anlegget. Men når jeg skulle koble til 360en m/komponent, blir det ikke lyd!? har prøvd å koble lyden fra lyd-utgangen fra tv-en og inn i AUX på anlegget, men det gikk heller ikke. Jeg vet det går en optisk utgang fra 360en, men har ikke optisk på anlegget.. Kan noen hjelpe meg med dette?

  2. #2
    Intermediate Spectre sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    938
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    På komponentkabelen som følger med premium utgaven på 360'en så splitter kabelen seg i to, en del for komponent (rød/grønn/blå) og en for kompositt video + lyd (rød/hvit). Lyd delen med rød/hvit plugg kobler du inn på anlegget ditt. Du vil da bare få 2 kanals lyd, kontra full 5.1 som du ville ha fått med optisk kabel.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ok. fant akkurat ut av det selv.. Ble bare litt bakvendt ettersom jeg har kablene inni veggen.. Men lyd ble det!!
    Takk for hjelpen likevel.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •