Problem med Amoi

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med Amoi

    Min gamle far har vært av sted og kjøpt seg en 32`` Amoi LCD

    Han bruker en ny Canal Digital tuner, tilkoblet med scart som også er ny.

    Når han slår på TV så kommer det bare opp en boks med teksten :

    Ingen signalpåminnelse, ingen innsignal
    Skru av autofunksjon, og så et tall som begynner på 500 og teller nedover.

    Teksten kommer opp uavhengig av om tuner står på eller ikke.

    Sjekket at parabolen er innstilt, og innsignal er ok, minst 80%

    Noen ganger ser det ut til å hjelpe om man slår på tv. og så drøyer et par minutt før man slår på tuneren. Men det kan da umulig være meningen at man skal holde på slik.

    Bor et stykke unna, så har ikke fått sett på tingene selv.

    Noen som har Amoi og opplevd tilsvarende problem, eller har en ide om hva som kan være galt?

  2. #2
    Intermediate OleM sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    4,162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den beskjeden kommer når det ikke er noe signal på inngangen. Min Amoi går automatisk til rett inngang hvis jeg setter på tuneren FØR jeg setter på TV'n. Be far din trykke på "source" knappen på fjernkontrollen for å togle gjennom inngangene til han kommer til rett inngang.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Selv om han slår på tuneren først så dukker den meldingen opp. Inngangen er markert med scart 2, testet det samme også på den andre scartinngangen med samme resultat.

    Begynner å tro at det rett og slett er noe galt med apparatet.

    Takk for tilbakemelding forresten

  4. #4
    Intermediate OleM sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    4,162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kan se ut som det kan være feil på apparatet da, ja. Ta det med tilbake til butikken. Og så ville jeg byttet til 37".. :-D

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •