Her følger en oversatt artikkel fra en Koreansk avis (Hanguk Ilbo):

"Samsung SDI og LG.Philips LCD vil starte masseproduksjon av av neste generasjons AM OLED TV-apparater denne høsten. Dette som en konsekvens av at prof itten i LCD og PDP markedet har falt kraftig.

LG.Philips, meddelte mandag at de jobber med en ny produksjonslinje for OLED her i Korea, og at den vil være klar i fjerde kvartal.

Samsung SDI kom med samme melding, og sa de vil i starten kun produsere svært små skjermer (2 til 2,6 tommer), men regner med at størrelsen vil øke hurtig.

Begge selskapene har tro på at AM OLED vil ta over for LCD på grunn av klarere bilde, enklere konstruksjon og hurtigere responstid.
Men så langt har det bare blitt brukt i små skjermer, for eksempel i mobiltelefoner pga. teknologiske barrierer.

Siden fjoråret har både LG og Samsung klart å produsere OLED skjermer på over 20 tommer, og Samsung har også demonstrert en 40 tommer.

Den tidlige omskiftningen til OLED er først og fremst på grunn av lavere enn forventet salg av LCD og PDP de siste to kvartalene. LG har derfor sagt at de vil produsere færre LCD skjermer i tiden som kommer.

Markedet for OLED skjermer er forventet å vokse fra $831 millioner i år, til $2 milliarder neste år, og $5.3 milliarder i 2009."