Digital-lyd på Viewpia+pioneer ax2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate Tandstad sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,393
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Digital-lyd på Viewpia+pioneer ax2

    Kjøpte meg ein viewpia 32" lcd idag, og oppdaga at eg aldri he kobla opp dette før :P Håper nokon kan hjelpe meg kjapt, då eg håpte å få testa skjermen ikveld. Køyrer følgande:
    HTPC->Pioneer ax2=optisk kabel
    HTPC->Viewpia 32"=10 meter dvi-kabel

    Alt fungerer glimrande i stereo, men når eg skrur på surround skrur receiveren seg av, og "phase control" blinkar. Kva he eg gjort gale? Eg skal vel ikkje koble optiske kabelen via optiske inngangen på tven?

  2. #2
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,641
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Første tanken som slår meg er at enten senterhøytaleren din, eller en av bakhøytalerne er feil koblet i forsterkeren.
    Phase-error er jo når en har byttet om + og - på en høytaler, men også mulig at du har en liten kortslutning ved høytalerterminalene dine på enten forsterker eller selve høytaler.
    Hvis surround virker fra vanlig dvd-spiller må jo feilen ligge et annet sted.

  3. #3
    Intermediate Tandstad sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,393
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm, eg kobla vekk senter-høgtalaren istad for å plassere tven, men dette skal da vel ikkje gjere noko? Hmm, kan vel alltids teste for å sjå om det hjelp å plugge inn att.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •