Servicemeny på Finlux 82F210?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 13 av 13
  1. #1
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Servicemeny på Finlux 82F210?

    Jeg har en Finlux 82F210. Har søkt på nettet uten å finne noe, så jeg prøver her:

    Noen som vet hvordan jeg kommer inn på servicemenyen på en Finlux 82F210?
    Jeg har litt for bredt 4:3-bilde, samt at generell sentrering er litt for langt mot venstre. Noen som kan hjelpe?

  2. #2
    Newcomer vg sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    104
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei.
    Klarer ikke å finne apparattypen i vår skjemadatabase, men se om det står et MX nr. eller sjassistype bak på app.

  3. #3
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av vg
    Hei.
    Klarer ikke å finne apparattypen i vår skjemadatabase, men se om det står et MX nr. eller sjassistype bak på app.
    Skal gjøre det, så kommer jeg tilbake senere. Takk for at du tar deg tiden, vg!

  4. #4
    Newcomer vg sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    104
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Oppskriften er som følger:
    Sett TV'n i st.by. hold volum- (minus) inne på apparatet, trykk samtidig MENY på fj.ktr. Slipp så begge knapper samtidig. Trykk så etterhverandre: TV - i - TV - TV - i. Det vil nå stå vamp på skjermen, da er det bare å bla seg fram til ønsket justering med pil opp/ned, justere med høyre/venstre pil, lagre med OK. Lagring må gjøres for hver justering.
    Lykke til

  5. #5
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tusen hjertelig takk! Skal prøves i kveld etter at barn og kone har lagt seg!

  6. #6
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av vg
    Hei.
    Klarer ikke å finne apparattypen i vår skjemadatabase, men se om det står et MX nr. eller sjassistype bak på app.
    Hmmm... Prøvde oppskriften lenger opp, men den funket ikke. Når jeg kikker bak på TVen finner jeg ut at jeg nok har en litt eldre modell enn jeg trodde. Men finner ikke MX- eller chassis-nummer (tror jeg). Her er oppdatert info:

    * Typebetegnelse: Finlux 82F110 MC 100Hz
    * Model: TZ82F8
    * Art.no. 03541

    Fint hvis det hjelper til å finne noe mer. Jeg skal lete litt selv også...

  7. #7
    Newcomer vg sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    104
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok.
    Da skal jeg sjekke på jobben i morgen, så får du beskjed

  8. #8
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei igjen! Takk, vg, men du trenger ikke likevel. Føler meg litt som en dust nå, men... ops:

    Oppskriften virket likevel! Det var ikke så lett å gjette seg til hva alle koder betyr, men fant til slutt det jeg lette etter.

    Problemet mitt (tror jeg) var at jeg brukte den programmerbare fjernkontrollen. Når jeg forsøkte originalfjernkontrollen fungerte dette som bare det!

    Hjertelig takk, vg!

  9. #9
    Newcomer vg sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    104
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Å, det var så lite.
    Det var bra det funka, og fint å kunne være til hjelp
    Ser ut som de fleste problemer kan løses på dette forumet, i hvertfall AV relaterte.

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei!
    Jeg tok en titt innom forumet for å se omd et var flere enn meg som slet med å stille inn tvn sin, å jeg hart samme problem som han karen her hadde da!
    Bildet eller oppløsningen virker alt for stor til selve tv skjermen.
    Jeg fulgte oppskriften å har fått frem Service menyen, men har ingen anelse hva alle kodene betyr, så vet ikke hva jeg skal stille på, prøvde å stille på en ting, men da ble det verre så vet liksom ikke helt!

    Så om noen har noe de kanhjelpe med hadde jeg vært veldig gla


    *EDIT

    Model; SW72F7 Sky Design

  11. #11
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er en grunn til at Service-menyen er gjemt. Den skal man ikke tukle med hvis man ikke vet hva man driver med. I verste fall kan man miste bildet helt, og da er det vanskelig å finne tilbake.

    Det første man skal gjøre i service-menyen er å se gjennom samtlige innstillinger og notere hva de står på fra fabrikk. Det er viktig hvis man skulle forverre bildet såpass at man heller ønsker å starte fra nullpunktet igjen.

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har ikek tuklet med noen ting, noen hadde tuklet med de fra begynnelsen av... bor i leilighet atm, så liksom de som hadde tven før meg har tuklet med den å nå får jeg ikek fiksa bildet...

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    så er det noen som vet, eller kan hjelpe meg med dette? ops:

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •