Konflikt mellom Samsung Plasma og Force Receiver?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    251
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Konflikt mellom Samsung Plasma og Force Receiver?

    Noen som kjenner til at kombinasjonen Samsung Plasma og Force 516s sat.receiver fører til problemer med å få Force-fjernkontrollen til å virke skikkelig? Her hos meg reagerer Forcen i hytt og pine på fjernkontrollen i kombinasjon med Samsung-skjermen. Kobler jeg til et annet TV er problemet vekk. Forhandleren av Force kjenner til problemet. (Har du hørt om dette, pstraums?).

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har force 536s
    jeg her ikke problemer med fjernkontrollen.
    Men har problemer med at den blå lysdiode ringen, rundt standby knappen på fronten av Samsungen lever sitt eget liv, blinker nå og da.

    Tror dette kommer via scart kontakten

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    251
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Når jeg holder fjernkontrollen en halv meter fra Forcen er det ingen problemer. Kan det være refleksjon av fjernkontrollsignalet fra glasset i skjermen som skaper problemer?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    251
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg opplever også litt kluss med UPC STC'en og Samsung Le40m61.
    Virker som TVen "stjeler" signalet mesteparten av tiden (blå ring blinker), for skrur jeg den av fungerer dekoderfjernkontrollen utmerket.
    Det som hjelper for meg ihvertfall er å skru av TVen, holde inne eller trykke frenetiskt på en knapp på dekoderkontrollen, for så å skru på TVen. Da fungerer det meste en stund uten altfor mye "stjeling".

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Blå lysdiode ring med eget liv.

    Hei. Jeg har samme problem.
    Fant du ut hvorfor denne lever sitt eget liv.
    Har også problem at tv'en også slår over fra HDMI til av1 når en ser på film.

    Det er selvsagt ingen hjelp og få hos Bunus/Expert.

    Noen forslag?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    251
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    For mange hjelper det å skru av Lysstyrke sensoren.

    Min løsning ble å klistre en IR-emitter på UPC dekoderen (fra logitech harmony 895) og gjemme den bort.
    Dekoderen er jo stygg som en breiflabb så det var en grei løsning.

    Fant også ut at det ikke bare TVen sin feil, men at selve IR-sensoren på dekoderen er av laber kvalitet. Viste seg at limet på IR-emitteren var nok til at dekoderen ikke oppfattet alle signalene som ble sendt. Løsningen ble å snu emitteren slik at limsiden snudde vekk fra mottakeren og feste den med litt isolasjonsteip ;-)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •