Hvorfor kommer ikke bildet automatisk frem? (parabol tilkoblet plasma)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 15 av 15
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    596
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Exclamation Hvorfor kommer ikke bildet automatisk frem? (parabol tilkoblet plasma)

    Vi har denne plasmaen, og har en Force 1155s tilkoblet. Problemet er at nå vi slår på tuneren og tv'n, så er vi nødt til å trykke på A/v knappen på fjernkontrollen. Vi må altså velge bildekilde manuelt. I begynnelsen var det bare å slå på tv'n på av/på-knappen, så kom bildet automatisk. Men nå blir det bare "snø" på skjermen hvis vi gjør dette.

    Tuneren er koblet til i AV1 utgangen (den som skal brukes til tunere såvidt jeg vet).

    Noen som vet hva som er feil? Dette er svært irriterende, og jeg skulle gjerne visst hva som er galt...

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    596
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det ingen som har noe å si? :-(

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    293
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg er på ingen måte noen tv-spesialist, men det virker på meg som om tven ikke husker hvilken inngang du sist benyttet før du slo den av... Mulig en annen inngang er default? Har du sjekket manualen?

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    676
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    De fleste skikkelige tv'er har mulighet til å sette på auto detektering på AV1 inngangen. Jeg ville sjekket med manualen på tv'en din om jeg va deg evt ringt panny hvis jeg ikke husker feil at det var det du har.

    En annen ting er også at du må vente til tv'en har slått seg på før du slår på tuneren for at et slikt auto system skal fungere.

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    596
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har sjekket litt i manualen, men det står ingenting om noe slikt auto detektering. Skal forsøke på nytt å slå på tuneren før tv'n (men jeg har prøvd uten særlig hell...). Det sto noe i manualen, men det var bare angående en slik Q-link funksjon som Panasoonic har. Dette har noe med hvordan, og i hvilken input, man vil koble til en videospiller eller dvd-opptaker slik at man kan bruke show-view funksjonen.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    30
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

  7. #7
    Intermediate Trond B sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,547
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du RGB påslått på Force og TV?
    ​Hi-Fi: Accuphase E-460 | LINN Akurate DS/1 | PMC twenty.26/22/C | REL R-528
    Head-Fi: SONY TA-ZH1ES | SONY MDR-Z1R | AudioQuest DragonFly Red | Bowers & Wikins P7 Wireless | Bowers & Wikins P9 Signature
    AV: SONY KD-65A1 | DENON AVC-A1HDA | SONY UBP-X800

  8. #8
    Active
    Medlem siden
    Aug 2004
    Poster
    428
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmm, jeg har samme tven og en dreambox...når jeg skrur på tven går den rett på dreamboxen. men du må huske på at tuneren må stå på, hjelper ikke om den står standbye

    marius

  9. #9
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    596
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Trond B
    Har du RGB påslått på Force og TV?
    Hmmm.. det vet jeg ikke helt... men skal sjekke det.

    Sitat Opprinnelig postet av marjusen
    men du må huske på at tuneren må stå på, hjelper ikke om den står standbye
    Nei det er jo forståelig, men n00stra sa lenger opp på siden: "En annen ting er også at du må vente til tv'en har slått seg på før du slår på tuneren for at et slikt auto system skal fungere."
    Så skal tv'n slås på først, eller skal tuneren slås på først?

    Håper jeg får til dette...

  10. #10
    Intermediate Trond B sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,547
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har opplevd at div utstyr ikke skifter inngang automatisk hvis ikke RGB er påslått på scart. Force 536 har ihvertfall muligheten til å slå av/på RGB over scart.
    ​Hi-Fi: Accuphase E-460 | LINN Akurate DS/1 | PMC twenty.26/22/C | REL R-528
    Head-Fi: SONY TA-ZH1ES | SONY MDR-Z1R | AudioQuest DragonFly Red | Bowers & Wikins P7 Wireless | Bowers & Wikins P9 Signature
    AV: SONY KD-65A1 | DENON AVC-A1HDA | SONY UBP-X800

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    30
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Trond B
    Har du RGB påslått på Force og TV?
    Jeg bruker RGB på Tuner og DVD. S-video fra PC. TV'n velger ingen av disse automatisk uansett om en eller flere enheter står på og sender signal.
    Finner ikke noe om dette i bruksanv heller.

  12. #12
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    596
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmmm.. det er litt merkelig dette. Har ennå ikke fått prøvd ut det som er nevnt i topic over. Men det som er så rart er jo at bildet kom frem automatisk i begynnelsen, men etter vi hadde problemer med parabolantennen, måtte vi velge a/v. Det skal da nevnes at vi hadde alt av kabler frakoblet, og det er ikke å se bort fra at noen har blitt feilkoblet...

  13. #13
    Intermediate Trond B sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,547
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av RuneRG
    Jeg bruker RGB på Tuner og DVD. S-video fra PC. TV'n velger ingen av disse automatisk uansett om en eller flere enheter står på og sender signal.
    Finner ikke noe om dette i bruksanv heller.
    Min Pioneer skjerm skifter automatisk til inngang 1 når Force 536 slås på, uansett om RGB er av eller på. Akkurat testet!
    ​Hi-Fi: Accuphase E-460 | LINN Akurate DS/1 | PMC twenty.26/22/C | REL R-528
    Head-Fi: SONY TA-ZH1ES | SONY MDR-Z1R | AudioQuest DragonFly Red | Bowers & Wikins P7 Wireless | Bowers & Wikins P9 Signature
    AV: SONY KD-65A1 | DENON AVC-A1HDA | SONY UBP-X800

  14. #14
    Newcomer Rottweiler sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    107
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis du har 2 scart utganger på force'en, ta å prøv den andre
    http://avforum.no/myhometheater/Rottweiler
    Forforsterker: Yamaha RX-V1800,Effektforsterker: Emotiva XPA-3, Dac: Hegel H2, Sub kalibrering: DSPeaker Anti Mode 8033, Cinema Videoprossesor: Darbee Darblet, Høyttalere: Front: Klipsch RF 82 MKII, Senter: Klipsch RC 62 MKII, Surr.: Klipsch RS 52 MKII, Sub: SVS PB12-NSD DSP, Prosjektor: Sony VPL-HW50, Lerret: DreamScreen V2 DynaGrey Black 77", Plasma TV: Panasonic TX-P50UT50Y, HTPC: Spotify og HD filmer
    Universal fjernkontroll: Logitech Harmony 885

  15. #15
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    596
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile

    Sitat Opprinnelig postet av Rottweiler
    Hvis du har 2 scart utganger på force'en, ta å prøv den andre
    Fant ut det igår. Hadde satt scarten i VCR-uttaket... *flau* Hadde jo også et problem med at det ikke gikk an å justere lydnivået på tuneren, men det ordnet seg også :-D

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •