Dell 37" til PC via DVI

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Dell 37" til PC via DVI

    Endelig fått min nye DELL 37" LCD. Veldig godt fornøyd. :lol:

    Et problem oppstår når jeg via DVI kabel (5m) skal koble til PC.
    Det blir bilde, men grønne striper over hele skjermen. Kjører på 1360x768.
    Skjønner ikke hvorfor. Mener og tror at det skal bare være å plugge det sammen uten masse innstillinger.

    Bildet blinker også. Tror dette er en annen årsak, da dette også skjer på opptak via VHS.

    Kanskje noen har litt mer erfaring enn meg på området. Setter pris på tips.

    På forhånd takk...

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    65
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei!
    Kjører selv en W3706MC på samme 1360x768 over DVI (2m kabel). Det fungerer helt fint for meg. Jeg har et Radeon 9550-kort med de nyeste ATI-driverne.

    Jeg ville ha sjekket at du kjører på 60Hz oppfriskning. Det kan også være smart å koble fra andre signalkilder som er koblet til, inkl. antennekabel. Evt sørge for at du ikke har tilleggsprogrammer som overstyrer timingen på skjermkortet, f.eks Powerstrip. Har du testet kabelen på en annen monitor, eller har du testet med en kortere kabel?

    mvh JanH

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har samme tv`n som deg med en 5m DVI kabel, for meg var det bare å plugge i og allt fungerte perfekt. Utrolig bra bilde. Bruker ett Radeon 9800Pro kort. Har du testet dvi kabelen på en vanlig monitor? Evt en annen dvi kabel. Merkelig at du skal få en sånn feil siden signalet er digitalt hele veien...
    Sikkert ikke mye hjelp i inlegget mitt, men tenkte å skrive hva jeg gjorde siden jeg har akkurat samme tv`n... :-|

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Takk for svar.

    Takk for svarene.
    Har funnet feilen. Det var noe så enkelt som kabelen. Fått ny, og alt fungerer perfekt. Utrolig bra kvalitet. Litt uvant med så vanvittig stor skjerm, men gleder meg til å prøve BF2.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •