Plasma problem..?!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Plasma problem..?!

    Heisan kompetanse.

    Har akkurat fått en plasma skjerm i hus. JVC Gm-P 420 proff skjerm. Strøken sak med meget gode bilder når jeg spiller dvd. Problemet er :?: svært dårlige bilder med tv signaler. Har s-video, video og component inn til plasmaen. Det ruller lyse og mørke streker over bildet kontinuerlig. Dette gjelder ved tv signaler gjennom s-vhs video tuner, videokasetter og ved digital dekoder(men dvd avspilling fungerer altså). UPC leverer cabel signalene. Tror ikke det er problemet da videokasetter gir samme symptomer. Har kontaktet JVC uten at de kunne løse problemet. De nevnte noe om støy og RF stråling(radio frekvente) og nærhet til video tuner. Forsøkte å flytte tunern unna uten at det løste problemet. Er litt frustrert og søker derfor help hos Av-kompetansen her...

  2. #2
    Newcomer Freddy sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    99
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan jo prøve med noen ferritter på videokabelen som går fra Videospilleren til plasmaen. Og eventuelt antenneledning med ferritter. Hvis du ikke allerede har dette da?

    Panasonic leverer med 3-4 ferritter med sine skjermer. Sikkert en grunn til det.

    - Freddy

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •