Pioneer Mediaboks

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer KvAsI sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Pioneer Mediaboks

    Heisan.

    Venter på en 506-xde plasma. Har titta litt rundt og tydligvis en del problemer med å få DVI->HDMI til å funke helt 100%.

    Lurte derfor på å bruke VGA kontakta, men..... Hvordan blir tv'n styrt (ir-signalet) ?? Blir det tatt imot i media boksen eller på tv'n? Er jo lite aktuelt å ha mediaboksen synlig vist jeg velger å gå for VGA løsningen.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    79
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Pioneer

    På mitt Pioneer 503HDE vert signalet tatt i mot på tv. Media boks står bak ein vegg.


    Ove

  3. #3
    Newcomer reh sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Komponentinngang på mediaboksen

    Har knotet litt med den nye XDE modellen min, og får ikke lyd når jeg kjører komponentkabelen fra Xbox inn i mediaboksen. Bildet er knallbra (grønn, rød og blå), men de to siste som skal styre lyd (rød og hvit) må settes inn der det står Audio out, og det blir det dårlig lyd av. Får jo heller ikke brukt den optiske kabelen, da det ikke er slik inngang på mediaboksen. Litt kjedelig å måtte bruke scart->rød-hvit-gul, da denne inngangen sitter foran. Jeg har ikke egen forsterker i dette rommet, og har da sidehøyttalere på TV'en. Vil det si at jeg ikke får lyd via komponent fra Xboksen via mediaboksen?

  4. #4
    Newcomer KvAsI sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hm.. der sier du noe.

    Det hadde jeg ikke tenkt på som problem stillign (skal ha uten høytalere)
    Men ser jaggu ut som du må bruke scart eller composit for å få lyd på den ja :?

  5. #5
    Newcomer reh sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det jeg måttte gjøre var å kjøre lydkablene (rød og hvit) i komponentkabelen inn i en scart, og så kjørte jeg de tre som styrer bildet i komponentinngangen. Det fungerte greit, men jeg synes det er merkelig at det ikke er audio inn for hverken komponent eller fiber...

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    110
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    opplevde det samme når jeg rigga opp en 436 xde for en kunde for litt siden! skulle nesten tro de rett og slett har glemt det :O

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •