Problem med Panny TH-42PV500E og Pioneer DV-565

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Active JoonGoii sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    326
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med Panny TH-42PV500E og Pioneer DV-565

    Hei!

    Akkurat fått TV n i hus og har ett problem som lurer på om andre har vært borti.

    Har koblet til 3 phono's Monster Komponent kabel mellom TV og DVD.
    Når jeg switcher til Komponent inngangen på TV n får jeg kun svart skjerm og Komponent øverst til venstre på skjermen. DVD spilleren er stilt inn på komponent - progressive.

    Hvis jeg går inn på menyen på spilleren og switcher mellom interlaced og tilbake til progressive kommer bildet !

    Det fungerer deretter helt fint og se film bytte inngang/kanaler på Panasonicen, men så fort en eller begge slåes av eller på så skjer det samme igjen, får kun Komponent teksten øvrest i venstre hjørne og svart skjerm.

    Har testet med Scart også og da kommer bilde umiddelbart på Interlaced uten problemer.

    Any Idea ? Har lest manualer til krampa tar meg her.

    (Venter på en Pioneer DV-585 som bør være her i neste uke)

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    79
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Heisann

    Jeg har samme problemet (har TH42PA50). Fant du løsningen eller? Har akkurat samme dvd spiller.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    155
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mulig dette er et skudd i blinde men.... :
    Prøvd å trykke flere ganger på av knappen?
    Mener å huske at komonentinngangen må aktiveres....

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    79
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av 9kki
    Mulig dette er et skudd i blinde men.... :
    Prøvd å trykke flere ganger på av knappen?
    Mener å huske at komonentinngangen må aktiveres....
    Har aktivert komponentinngangen på DVD spillere hvis det er det du mener. Har ikke gjort noe med tv'en men trodde ikke en måtte aktivere noe der. Når du sier A/V knapp, mener du den på tv fjernkontrollen da?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    79
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Snakket nettopp med Pioneer Service, og de sa at DV565A kun støtter progressive scan i NTSC ikke i PAL. Regner med det forklarer problemet, da filmene jeg testet kun var PAL... Må nok gå til anskaffelse av en DV585 tenker jeg...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •