Hei forum.
Har kjøpt en philips tv. Kjøpt like oppunder jul i fjor.
Når jeg fikk tvn fungerte den greit til å vise innhold via receiver. innebygde funksjoner som netflix fungerte men det var mye Pixeleringer på bilde osv. kontaktet philips og de lovet at dette skulle fikses i softwareoppdatering. Gikk ca 5 mnd før det kom en oppdatering som gjorde det mulig å skru av "perfect natural motion" også på netflix ,youtube etc. MEN da hadde de lagt på så mye tid på bildebehandling at tv nå har input lag på over kapasiteten til receiver 250 ms.
Philips påberoper seg softwarefeil og at dette ikke dekkes av reklamasjon etc. de foreslår at jeg setter kildevalg til datamaskin og sender lyden gjennom tv og videre til receiver.
Litt usikker på hva det gjør med signalet og vil helst kvitte meg med dette produktet før neste "oppdatering" kommer.
Noen som har erfaring med å klage på sånt. Halve supportforumet til philips fremstår som angrende kjøpere stuck med et produkt som ikke svarer til forventningene pga svak/buggy software.
Jeg forstår at smart tv bare er tull men hadde ikke forventet å få produktet dratisk endret til det veŕre etter en periode.

Har vi som forbrukere ikke rettigheter når vi kjøper et produkt med crappy software?

Nb! til philips eiere som vurderer å oppdatere sine apparater:
Nå kjøpte ikke jeg kalibrering, men det er jo en fordel da hver gang det kommer en oppdatering mistes ALLE innstillingene du har gjort. har vel vært 4 oppdateringer til nå på under 1 år.