PC -HDMI- Tv | Problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2012
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Angry PC -HDMI- Tv | Problemer

    Hei

    Har en LG 47LM620T, kobler pcen til denne via en reciever (Lg) med hdmi kabel (skjermkortet er radeon 69 serien, ikke akkurat brand new men..)

    Problemet er etter at jeg formaterte pcen, så har jeg begynnt å få flimring når jeg ser på filmer/serier, dette her som regel på nedertste del av skjermen.
    Når jeg sitter å browser på nettet(bruker firefox) så henger ikke skjermen med når jeg scroller, rett å slett heng i bildet.

    Jeg har koblet opp en laptop til tv, det fungerer helt fint.

    Har forsøkt følgende:

    -Resette både tv og reciever til factory settings, hjalp ikke.
    - Sette opp hz til 60 via ati control panel (får ikke satt høyere, står at tven skal klare 70 (?) Uansett hvor høyt/lavt jeg setter den så er det ikke noe forskjell
    - Forsøkt diverse oppløsninger, er noe forskjell fra lav/høy oppløsning men da går det fra at alt flyter rundt, til at det "lagger"

    Håper noen har noen råd her, for dette gjør meg gal!

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    1,245
    Takk & like
    Blogginnlegg
    2
    Nevnt
    5 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du sjekket at du har rett driver til skjermkort installert? Har du forøkt å bytte hdmi inngang på tv for å se om det blir det samme? isåfall, så er det signalet fra pcn, og feilen ligger der.
    Dali Mentor 8, Dali Mentor Vocal, Energy Exls12, Dali Fazon Mikro, Dali Ikon5Mk2, Denon AVR-3313, 2XNadC275, Denon DBT-1713UD, X-Box360, Sonos Connect, Samsung UE55F8005, UNNU tv møbel
    Link: http://avforum.no/myhometheater/Zleepyme

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2012
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Velger den auto detect greia på amd sine hjemmesider, har byttet inngang på tven, forblir det samme.
    Dette skjedde bare helt random etter jeg formaterte, jeg skjønner ikke hva som er problemet for å være dønn ærlig

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    1,245
    Takk & like
    Blogginnlegg
    2
    Nevnt
    5 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vanskelig å si. Jeg tro at det er en driverkonflikt i skjermkortet da dette skjedde etter at du formaterte maskinen. evt at det kan være annen software/hardware som ikke er oppdatert eller installert riktig i etterkant...
    Dali Mentor 8, Dali Mentor Vocal, Energy Exls12, Dali Fazon Mikro, Dali Ikon5Mk2, Denon AVR-3313, 2XNadC275, Denon DBT-1713UD, X-Box360, Sonos Connect, Samsung UE55F8005, UNNU tv møbel
    Link: http://avforum.no/myhometheater/Zleepyme

  5. #5
    Intermediate TorTorden sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2012
    Poster
    4,175
    Takk & like
    Blogginnlegg
    3
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det du sier med firefox så tilsier meg at du enda ikke har fått tven i rett frekvens, ofte kan catalyst programmvaren overkjøre alt den blir fortalt og hopper på første frekvens den får i EDID fra tve'n. Dette blir da ofte 24hz modus kan kanskje dobbelt sjekke dette om du har 'info' knapp på tven, jeg har dette på samsungen og da får jeg opp hva slags oppløsning og frekvens signalet til tven er.

    Har også samme serie skjermkort.
    Første jeg hadde gjort er og teste med en vanlig pc skjerm om mulig for og utelukke om det er samspill med tven, receiver som lager problemer

    Amd sitt control panel er på topp ti lista mi over programmer som aldri skulle ha eksistert det er rett og slett helt for jævlig.
    De gangene jeg har prøvd og bruke det til noe har det enten gjort noe helt annet enn det får beskjed om, ikke noe i det hele tatt
    Bruk heller for sikkerhets skyld windows sin innebygde måte for og styre oppløsning og oppdaterings frekvens.

    http://www.sevenforums.com/tutorials...-settings.html

    Eller så er det jo også fullt mulig at du har et driver eller avspillings codec problem.

    Hva slags windows versjon har du? Og hva slags avspiller bruker du?
    Sony vpl hw-50 - 92" Dreamscreen v3 tab | Samsung 51 6505 plasma tv
    Denon AVR-4520 CI
    Oppo 103D | PC i5-GeForce 960 |
    Dali Mentor 6 | Dali Mentor Vokal | Dali mentor LCR | Dali Concept 1 || 2x Xtz 99 w12.16
    Sonos, ps3, pc, harmony ultimate etc.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2012
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den er faktisk bedre uten catalyst driveren, men fortsatt ikke bra, å da har jeg ikke lyd via hdmi så da er jeg like langt..
    Har sjekket med "info" knappen til tv at den kjører på 60 HZ.

    Kjører windows 7 ultimate, Bruker VLC som avspiller.

    Legger ved en video der dere kan se (forhåpentligvis) hva problemet er.

    https://www.dropbox.com/s/yv420jg816...410_151333.mp4

Lignende tråder

  1. Problemer med lyd fra HDMI
    By vestfolding in forum Generell HTPC
    Svar: 9
    Siste melding: 08-17-2009, 08:10
  2. HDMI problemer.
    By Emilw in forum TV-apparater
    Svar: 3
    Siste melding: 03-06-2009, 21:25
  3. Hdmi problemer
    By kindlyone in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 0
    Siste melding: 01-18-2009, 15:46
  4. Problemer med HDMI-switch og Altibox-HDMI tuner
    By f3l1x in forum Generell video
    Svar: 1
    Siste melding: 02-11-2008, 20:47
  5. 10 meter HDMI/HDMI problemer
    By K-pax in forum Kabler
    Svar: 3
    Siste melding: 09-25-2005, 11:50

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •