Sony TV 2014

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 3 1 2 3 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 44

Tråd: Sony TV 2014

 1. #1
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  2,918
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Sony TV 2014

  Seven models ranging from 85in to 49in to arrive this Spring

  Sony's 2014 lineup of 4K TVs will include a 49in model and HDMI 2.0 connectivity across the board, the Japanese brand has announced at this year's CES.

  The new Bravia range will go on sale in the UK in the Spring, with 4K screens split over three product lines – the 85in X95 model, the 79in, 65in, and 55in X9 series and the 65in, 55in and 49in X85 series. There will also be a 14-strong array of Full HD models beginning at 32in and maxing out at 65in.

  Alongside the familiar Triluminos Display tech and X-Reality PRO processing, all Sony's 4K TVs will feature new X-Tended Dynamic Range wizardry to improve contrast levels for 'sparkling highlights and deep blacks', with the flagship X95 endowed with X-Tended Dynamic Range PRO.

  With one eye on 4K/60p content, HDMI 2.0 connectivity is built-in, alongside HEVC decoding for 4K playback from 'net services such as Netflix, which will begin streaming content at beyond HD resolution in the first half of this year to territories including the UK.

  In terms of aesthetics, Sony is this year ignoring the thin-is-best mantra and introducing a 'wedge' design which sees the TV's frame widen towards the bottom. The company claims that lowering the centre of gravity means smaller pedestals can be employed, while the extra depth enables a greater performance from the in-built Long Duct or Magnetic Fluid (depending on range) speaker array.

  More of an eye-opener is Sony's decision to launch a wireless subwoofer, the SWF-B100, which will work with all but the most entry-level Bravia TVs to provide a boost to their sonics, and perhaps give potential soundbar buyers second thoughts.

  Prices for all Sony's 2014 TVs are yet to be announced.

  http://www.homecinemachoice.com/news...v-lineup/17534
  Sist endret av nordic45; 01-15-2014 kl 15:00

 2. #2
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  2,918
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

 3. #3
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  2,918
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sony med betydelige oppgraderinger til sine TV-er. Høyttalerelementer som bruker magnetisk væske er bare en av mange nyheter i årets 4K-modeller.

  Hardware.no/Las Vegas: Store TV-er med kjempehøy oppløsning er et av stikkordene for årets CES-messe, og Las Vegas er fylt opp av kjente og ukjente, store og små produsenter, som hver prøver å trekke oppmerksomhet til sin stand.

  Kronet med 24 projektorer som strømmer hvert sitt 4K-bilde, sydd sammen i en gigantisk sirkel, er det vanskelig å ikke legge merke til Sony sin krok av hallen. Her møter vi selskapets markedssjef, Jonathan White, og han forteller oss villig vekk om nyhetene som kommer inn i årets 4K-TV-er fra selskapet.
  Fetere elementer og kraftigere lyd
  Mens mange prøver å lage LED-TV-ene sine så slanke som mulig, satser Sony på mer stabile, frittstående design.Mens mange prøver å lage LED-TV-ene sine så slanke som mulig, satser Sony på mer stabile, frittstående design.Foto: Varg Aamo, Hardware.no

  Den første TV-en han viser oss er ikke av det syltynne slaget vi etter hvert har begynt å venne oss til, men har istedet et kileformet profil.

  – Aller først kan vi se på denne modellen, XBR-79 X900B. Den likner på fjorårets modell, men her har vi gjort noen endringer. Høyttalerelementene bruker magnetisk væske, og vi har både diskant, mellomtone og basselement innebygd, sier White.

  – I tillegg har vi fått satt inn en subwoofer i basen av TV-en, og kraftigere elementer. Resultatet er blant annet et lavere tyngdepunkt, så den står mer stabilt på kortere ben, og en langt bedre lydkvalitet enn tidligere.
  Flere høyttalere og kraftigere elementer er blant nyhetene fra Sony i år.Flere høyttalere og kraftigere elementer er blant nyhetene fra Sony i år.Foto: Varg Aamo, Hardware.no

  White forteller imidlertid at Sony har besluttet ikke å opplyse om hva slags bildepanel som står på innsiden av TV-ene deres. Alt han kan si er at det i denne modellen er snakk om et IPS-panel med 4K-oppløsning og 60 Hz responstid.
  Bedre bilde og kontroll

  Ved siden av et forbedret lydbilde og langt flere piksler i skjermen, vil også de fleste av Sony sine nye TV-er med 4K i år ha støtte for selskapets egen løsning for utvidet dynamisk rekkevidde og større fargerom – som vi tok en titt på da vi fant selskapets 85-tommers flaggskip.

  En videreutvikling av fjorårets smartere fjernkontroll er også på plass, med en berøringsflate midt på, og innebygget sensor som merker hvordan du beveger kontrollen. Dette skal gjøre det enkelt å raskt «flippe» gjennom kanaler, forteller White til Hardware.no.
  Foto: Varg Aamo, Hardware.no

  Den nye fjernkontrollen kommer dessuten utstyrt med NFC-teknologi, som gjør at du kan speile skjermbildet fra telefonen din rett til TV-en bare ved å legge den inntil fjernkontrollen. Forutsetningen er at du har en mobil med støtte for dette, enten fra Sony selv eller fra andre leverandører, men også telefoner uten akkurat denne funksjonen kan enkelt strømme innholdet sitt rett til skjermen.

  Mer tilkoblet og sosialt under kampen
  Med social view kan du se fotballkampen, prate med kompisene på Skype, og følge med på Twitter-samtalen om kampen samtidig på en og samme skjerm.Med Social View kan du se fotballkampen, prate med kompisene på Skype, og følge med på Twitter-samtalen om kampen samtidig på en og samme skjerm.Foto: Varg Aamo, Hardware.no

  Som du kanskje så på bildet av den nye fjernkontrollen har den ikke så mange knapper, men på én av knappene som finnes står det «Social View».

  Dette er en annen ny funksjon fra Sony, som tar sikte på å gjøre TV-opplevelsen mer sosial og tilkoblet. En type sendinger hvor White sier de tror dette vil falle i smak, er under sportssendinger.

  – Noe av dette er en videreutvikling av teknologi vi har hatt tidligere, men nå kan du både ha Skype med bilde i bildet, støyreduksjon på taleoverføringen, og følge med på hva som skjer med relevante hastags for det du ser på på Twitter; uten at du trenger å ta blikket bort fra skjermen, forteller han, og legger til at både W8 og W9-modellene fra Sony vil få støtte for Social View.
  Satser på mer innhold i 4K

  Til sist påpeker White at en av utfordringene for 4K-TV-er i dag er at det er litt begrenset med innhold å få tak i med den høye oppløsningen. Dette søker de å få gjort noe ved gjennom å samarbeide med viktige aktører som Google og Netflix.

  – Vi jobber tett sammen med Netflix for å få 4K-video ut i verden. De skal jo strømme andre sesong i sin House of Cards-serie i 4K, så vi har bygd inn støtte for HEVC-kodeken i alle de nye TV-modellene våre, som er den kodeken Netflix bruker til 4K, forteller han.

  – I tillegg jobber vi med Google for å få Youtube-videoer i 4K rett på TV-ene, og derfor har vi også støtte for deres åpne VP9-kodek. I tillegg jobber vi med partnere for å la deg få rask tilgang til fotografiene dine i 4K gjennom nettbaserte løsninger, så du slipper å nedskalere dem helt til Full HD, avslutter White.

  http://www.hardware.no/artikler/sony...tydelig/155785

 4. #4
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  2,918
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

 5. #5
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  2,918
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Disse TV-ene stiller Sony med i år

  Toppmodellene har fått spesifikasjoner.

  Et nytt år betyr en ny generasjon med televisjonsapparater, og med årets CES-messe har produsentene sluppet de fleste kattene ut av sine respektive sekker. Men det store oversiktsbildet får vi gjerne ikke før de offisielle spesifikasjonene slippes.

  Nå skal danske FlatpanelsDK ha fått kloa i dataene fra Sony – i det minste for toppmodellene i 9- og 8-serien.
  Solide forbedringer

  Vi fikk en fin gjennomgang av de viktigste nyvinningene i Sonys nye lineup da vi for noen dager siden besøkte deres stand på CES. Kortversjonen går ut på at TV-ene får bedre lyd, i tillegg til stadig bedre bilde i form av bredere fargerom og heftigere kontrast.
  «Social View» kan bli pop under sportssendingene, tror Sony.«Social View» kan bli pop under sportssendingene, tror Sony.Foto: Varg Aamo, Hardware.no

  Fjernkontrollen har også fått et løft, med berøringsflate, NFC og egen knapp for «Social View» – en slags sosialt tilkoblet TV-opplevelse som inkluderer Twitter og Skype på samme skjerm.

  Fjorårets «snakkis», 4K-oppløsning blir i år et langt mer reelt alternativ, spesielt siden det også blir mer innhold tilgjengelig.
  Spesifikasjonene

  I likhet med FlatpanelsDK velger vi kun å gjengi spesifikasjonene for de gjeldende TV-ene. For mer informasjon om de forskjellige teknologiene, sender vi deg til vår CES-reportasje.

  Sony X950B

  4K UHD med 4K X-Reality PRO bildemotor
  X-tended Dynamic Range PRO med Direct LED
  Triluminos-teknologi
  Motionflow XR 800
  HDMI 2.0 og 4K 60p med HEVC-kodek støtter fremtidig 4K-innhold
  ClearAudio+ Sony DSP med S-Force Front Surround
  Innebygd Wi-Fi
  Skjermspeiling via NFC, samt MHL 3.0-støtte
  3D-kapabel med to par briller inkludert
  85" (85X950B)

  Sony X900B (4K)

  4K UHD med 4K X-Reality PRO bildemotor
  X-tended Dynamic Range med Edge LED
  Triluminos-teknologi
  Motionflow XR 800
  «Wedge»-design og Magnetic Fluid-høyttalere
  ClearAudio+ Sony DSP med S-Force Front Surround
  HDMI 2.0 og 4K 60p med HEVC-kodek støtter fremtidig 4K-innhold
  Innebygd Wi-Fi
  Skjermspeiling via NFC, samt MHL 3.0-støtte
  3D-kapabel med to par briller inkludert
  79" (79X900B), 65" (65X900B) og 55"(55X900B)

  Sony X850B (4K)

  4K UHD med 4K X-Reality PRO bildemotor
  Triluminos-teknologi
  Motionflow XR 200
  ClearAudio+ Sony DSP med S-Force Front Surround
  HDMI 2.0 og 4K 60p med HEVC-kodek støtter fremtidig 4K-innhold
  Innebygd Wi-Fi
  Skjermspeiling via NFC, samt MHL 3.0-støtte
  3D-kapabel med to par briller inkludert
  65"(65X850B), 55"(55X850B) og 49"(49X850B)

  Sony W950B
  Sony W950 får den nye «Wedge»-designen.Sony W950 får den nye «Wedge»-designen.Foto: Sony

  Full HD (1080p) med X-Reality PRO bildemotor
  X-tended Dynamic Range med Edge LED
  Triluminos-teknologi
  Motionflow XR 400
  «Wedge»-design
  ClearAudio+ Sony DSP med S-Force Front Surround
  Innebygd Wi-Fi
  Skjermspeiling via NFC, samt MHL-støtte
  3D-kapabel med to par briller inkludert
  65"(65W950B) og 55"(-55W950B)

  Sony W850B

  Full HD (1080p) med X-Reality PRO bildemotor
  Motionflow XR 400
  «Wedge»-design
  ClearAudio+ Sony DSP med S-Force Front Surround
  Innebygd Wi-Fi
  3D-kapabel med to par briller inkludert
  60"(60W850B)

  Sony W800B

  Full HD (1080p) med X-Reality PRO bildemotor
  Motionflow XR 400
  ClearAudio+ Sony DSP med S-Force Front Surround
  Innebygd Wi-Fi
  3D-kapabel med to par briller inkludert
  55"(55W800B), 50"(50W800B) og 42" (42W800B)

  Sony W600B

  Full HD (1080p) med X-Reality PRO bildemotor
  Motionflow XR 200
  ClearAudio+ Sony DSP med S-Force Front Surround
  Innebygd Wi-Fi
  60" (60W600B), 48"(48W600B) og 40"(40W600B)

  En W7-serie er også på vei, men spesifikasjonene på disse TV-ene har vi ikke fått.

  Når det gjelder priser og tilgjengelighet på Sonys nye TV-er, er ikke heller ikke disse kjent. Men tradisjonelt sett pleier de fleste modellene å komme i butikkene på vårparten eller tidlig på sommeren.

  http://www.hardware.no/artikler/diss...ed-i-ar/155929

 6. #6
  Newcomer
  Medlem siden
  Nov 2012
  Poster
  122
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Nye sony w950 ser knallbra ut. De andre skal slite med å slå den i år trur jeg. Både på design og bilde. Men hvorfor kunne de ikke bare lagd den litt tykkere og putta bak led på den. Trur jeg kunne blitt knall. Microdimming ser dog ut til å ha bra potensiale.

 7. #7
  Newcomer
  Medlem siden
  Jan 2009
  Poster
  115
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Står ingenting om hvilken type LED de har i X850B, eller W850B. Kant eller bak..?
  Sist endret av Thomsol; 01-16-2014 kl 11:29

 8. #8
  Newcomer
  Medlem siden
  Nov 2012
  Poster
  122
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Er nok edge led på alle det ikke står direct led på. Vi får se hvor langt de har tatt microdimminga i år. Fungerte jo bra på w900 i fjor.

 9. #9
  Newcomer Geil sin avatar
  Medlem siden
  Oct 2006
  Poster
  97
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Blir en simplere utgave av Motionflow i 950 enn det er i 905 ser det ut til. 400 vs 800.

 10. #10
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  2,918
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

 11. #11
  Newcomer
  Medlem siden
  Dec 2013
  Poster
  4
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

 12. #12
  Intermediate
  Medlem siden
  Sep 2005
  Poster
  718
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Var ikke det beste testresultatet jeg har sett for Sony tv'er for w955

 13. #13
  Newcomer
  Medlem siden
  May 2013
  Poster
  105
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Rett og slett en av de dårligste tvene sony har laget på lenge!

  Styr unna er det eneste jeg kan si etter å ha lest rundt om på utallige forum.

 14. #14
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  2,918
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

 15. #15
  Intermediate
  Medlem siden
  Sep 2005
  Poster
  718
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Flatpanels.dk gidder ikke engang teste w955, men har forhåpninger til W8 serien. Er nysjerrige jeg og på den

 16. #16
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  2,918
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

 17. #17
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  2,918
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

 18. #18
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  2,918
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

 19. #19
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  2,918
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

 20. #20
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2005
  Poster
  2,918
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

Side 1 av 3 1 2 3 SisteSiste

Lignende tråder

 1. CES 2012: Sonys 2012 TV lineup
  By nordic45 in forum TV-apparater
  Svar: 0
  Siste melding: 01-13-2012, 21:40
 2. Philips præsenterer 2010 lineup i næste uge
  By nordic45 in forum TV-apparater
  Svar: 20
  Siste melding: 08-24-2010, 16:12
 3. Svar: 26
  Siste melding: 07-10-2009, 21:43
 4. Samsung's 2009 Lineup
  By nordic45 in forum TV-apparater
  Svar: 4
  Siste melding: 12-30-2008, 03:16
 5. SVS 5.1 Special Offer, Til inspirasjon for Lsound ;)
  By Ookami in forum Produkt -og prisjakt Audio
  Svar: 0
  Siste melding: 03-10-2006, 01:11

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •