Bak projeksjon: Sony vs Toshiba

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Expert AndersT2 sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2004
  Poster
  5,463
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Bak projeksjon: Sony vs Toshiba

  Skal bytte ut min 28" 4:3 Toshiba TV når jeg flytter, og har for tiden STORE problemer med å velge hva slags type jeg skal gå for.

  Det som er viktig for meg er bildekvaliteten.

  Og jeg velger heller en ny 32" CRT TV enn noe flatt som henger på veggen og har dårlig bilde. Forklaring: Jeg er MEGET missfornøyd med bildet på en JVC plasma som en kompis har (årest versjon, kjøpt i juni), graderingene er noe som virkelig plager meg.

  Og siden plasmaer som har mindre problemer med dette er altfor dyre (har ikke sett Panasonicen som alle digger), så er dette noe jeg har lagt fra meg, selv om det hadde vært det mest riktige i forhold til plassering.

  Prosjektor er også noe jeg har fundert på. Men det blir ikke særlig mye av plass når det må en TV i tillegg for TV titting, hvis ikke vil bytte av Pærer bli en dyr affære.

  Så jeg sitter egenlig med 2 alternativer, 32" CRT (36" blir for stort i fysisk størrelse på kassa) og bak projeksjon, og dermed denne posten.

  Det er 2 merker jeg har å velge i mellom, Toshiba og Sony.

  Det er denne Toshibaen(http://www.deal.no/produkt.cfm?kid=330&id=579&spec=yes#spec) som jeg har sett på (ikke sett bilde kvalitet enda) - pris 23000,-

  Eller en av to fra Sony: 1-KP-44PX3 (http://www.sony.no/ShowProduct.do?site=odw_no_NO&category=TVP+Rea r+Projection+TV&product=KP-44PX3) - koster ca 16000,- tror jeg.

  eller denne: 2 - KF-42SX300 (http://www.sony.no/ShowProduct.do?site=odw_no_NO&category=TVP+Rea r+Projection+TV&product=KF-42SX300) - ca 24000,-

  MEN, jeg er heldig å får tak i Sony TVene til innkjøpspris av Sony selv, og etter den prisen jeg fikk på min forsterker, så er det ca 30% av veiledende pris, hvis dette skulle stemme.

  Så hvilken av disse er best på bilde kvalitet. Sonyene bruker LCD og Toshibaen bruker CRT bilderør. Og etter det jeg har lest så har vel Toshibaen en liten fordel i bilde, er dette riktig?

  Eller finnes det noen andre merker som ligger i samme prisklasse som disse, som har lik eller bedre bildekvalitet, og helst har VGA inngang for PC?[/url]


  EDIT: Budsjett messig så ligger jeg rundt 25000,-, noe som taler for Toshibaen er at den har mange flere tilkopling muligheter, inkludert Component, noe Sonyen ikke har.

  Har ikke lyst på noe større en 42" (eventuelt 44" på den ene Sonyen)

 2. #2
  Intermediate TomH sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2004
  Poster
  1,153
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Vil bare tipse deg om en DLP bakprojeksjonstv som selges hos Smartclub.

  Det er en LG-RE44SZ21RD. (altså 44")

  Denne syntes jeg det var veldig bra bilde på i forhold til andre bakprojeksjonstv'r jeg har sett. Den er utrolig liten også i forhold til størrelsen. Kan plassers på et bord, er kun 30cm dyp, og veier vel rundt 35kg.

  Elkjøp kan også skaffe den, og da får du jo også 30 dagers retur rett. De matcher også prisen på 20.000,- , ihvertfall her i Oslo. (har sjekket).

  La ved et bilde.

  Link: http://nordic.lge.com/prodmodeldetai...model=NOTHING#

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •