Sitat Opprinnelig postet av gormnass
I dag satte jeg inn Samsung Evolution Kit (oppgradere fra 2012 til 2013) Under oppsettet så blir jeg bedt om å legge inn postnummer. Muligens dette er for å få inn riktig kabelleverandør og riktig kanalliste osv. eller bruke OnTV

Der fikk jeg problem...
- Norske postnummer kan ikke legges inn. De ble ikke godtatt.
(hvis jeg la inn postnummer med en ekstra null foran (5 siffer) så fikk jeg opp en liste over amerikanske tjenesteleverandører)

Tok kontakt med Samsung support, og de hadde ikke hørt om problemet. De ville se nærmere på saken.
Problemet løst.
En må inn å endre "App store country" for TV'n
Da jeg tidligere har brukt en amerikansk DNS i min router, så har TV'n blitt innstilt til å bruke amerikansk "App store country"
Etter at jeg endret instillingene så var det ikke noe problem å få lagt inn mitt postnummer, og dermed fikk jeg fullt utbytte av Evolution kit'et.
On TV, med TV's egne guide fungerer på medfølgende fjernkontroll. Jeg får tilgang til Get's guide, opptaksfunksjon og arkiv osv.
Jeg kan til og med koble til min gamle Sony STR DB 940 reciever og styre volumet med den nye fjernkontrollen. (Get HDR PVR og Sony STR-DB 940 blir koblet sammen med bilde fra get-boksen og lyden fra reciever'n).
Man kan lett velge å bruke TV'n egne høytalere eller hjemmekinohøytalerne ved å velge på en knapp på fjernkontrollen (en trykker "more" på fjernkontrollen og en ny "fjernkontroll" dukker opp på skjermen).

Slik endrer du "App Store contry" på 2012 model ES8005 med Evolution Kit SEK-1000:

Du må ha TV'n koblet til nettet.
Husk at innstillinger blir nullstilt, og apps for Norge blir tilgjengelig etterpå (feks nå får du bl.a VGTV-app og Spotify-app tilgjengelig)

1. Sett kilde til "TV".
2. Åpne "Menu" ved å velge menyknappen.
3. Scroll nedover menyen til "System" Velg denne.
4. Velg "Oppsett" fra System-menyen (hvis denne ikke er tilgjengelig (grå) så har du ikke valgt "TV" som kilde.)
5. Du vil nå starte installasjonsprosessen slik som når TV'n var ny.(tidligere valg vil være lagt inn fra før)
6. Event. endre valg som passer for din plassering og språk o.l og trykk "Neste". Når du kommer til siden om "Smart Hub - beringelser og personvernerklæring",(eng: Smart Hub Terms & Conditions, Privacy Policy page) så trykker du følgende knappekombinasjon med fjernkontrollen som fulgte med TV'n (den lange) i rekkefølge : "Mute" - "Return" - "Volum opp" - "Kanal opp" - "Mute".
7. Nå vil det komme opp en liste med land. Velg Norge for Norge.
8. Fullfør oppsettet.

Når en nå skal sette opp TV med egen tv-decoder så blir norske postnummer godtatt, og en kan velge leverandør i liste. (GET, Canal Digital osv.. )