lg 47LM860V Input og my apps åpner ikkje.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate Brusveen sin avatar
    Medlem siden
    May 2010
    Sted
    Skien
    Poster
    946
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    lg 47LM860V Input og my apps åpner ikkje.

    Hei godtffolk

    Har støtt på eit ganske stort problem i mine øyner :P

    Skrudde på tven nå i kveld for og se på tv, skulle etter ei lita stund skru over på hdmi kabelen trykket input på fjernkontrollen og det står laster inn nede i hjørnet. eg venta og venta og venta ingenting skjer!

    Den står og laster ei stund før det forsvinner og ingenting skjer

    Noen som har erfaring med dette? eventuelt tips eller råd til fix?
    Har prøvd og søke på nettet men ingen løsning :\

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    317
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror det er samme tv om jeg har.
    Jeg har ikke hatt akkkurat det problemet.

    Men jeg har ved noen tilfeller måtte initialisere (tror det va det som stod) minnet på nytt før jeg får tilgang til apps.

    Jeg bruker bare 1 hdmi da alt går igjennom receiver. Men til tider blir det problem å gå fra en kilde over til tv-tuner (Altibox). Da får jeg bare "snø" og må slå tv-tuner av og på.

    Ut over dette er jeg meget fornøyd med tv'en og veldig glad for at jeg ikke gikk for Samsung, LG er mye mer brukervennlig. Synes nå jeg.
    Stereo: Yamaha RX-v773, Emotiva XPA-2, JBL Studio L890, LC2, LG 65", Xbox One S, Chromecast, Sonos
    Kino: Yamaha RX-V 781, JBL Studio L880, L820, LC2, XTZ 12.17, Velodyne CHT-12Q, Xbox One X, LG 65", Sonos, MediaPc, Chromecast

  3. #3
    Intermediate Brusveen sin avatar
    Medlem siden
    May 2010
    Sted
    Skien
    Poster
    946
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei, Bedda

    Ringe i dag lg kundestøtte og spurte dem og det var tydeligvis en enkel fiks hyggelig support fra lg var det også så angrer slett ikkje på at eg også valgte lg framfor samsung.

    Skriver løsningen her slik at andre som eventuelt skulle få samme problemet kan finne den her:

    Det eg måtte gjøre for og få tilbake "tven" var følgende:

    1.Settings på fjernkontrollen
    2. Trykk ok
    3. Gå ned til Initialisering av premium
    4. Trykk ok

    Tven vill nå resete seg og du vill få tilgang til alt igjenn (du mister ingenting av settings osv.)

    Usikker på hvorfor dette skjer, men tven funker igjenn.
    So im happy

  4. #4
    Active
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    317
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er vel noe sånt jeg også gjorde.

    har ikke hatt problemer etter siste oppdatering.

    Så håper det er fikset
    Stereo: Yamaha RX-v773, Emotiva XPA-2, JBL Studio L890, LC2, LG 65", Xbox One S, Chromecast, Sonos
    Kino: Yamaha RX-V 781, JBL Studio L880, L820, LC2, XTZ 12.17, Velodyne CHT-12Q, Xbox One X, LG 65", Sonos, MediaPc, Chromecast

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •