Problmer med Sharp LC70le741s

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    20
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problmer med Sharp LC70le741s

    Hei

    Har kjøpt inn en 70" Sharp.
    Enkelte dager nekter den å ta i mot signaler på HDMI (alle), andre dager fungerer den fint. Nå har den ikke fungert siden i går ettermiddag.

    Det spiller ingen rolle om jeg kobler alt via forsterker eller rett i TV.

    Slik er setupen nå.
    - AppleTV - HMDI 1
    - Altibox - HDMI 2
    - Sharp Bluray - HDMI 3
    - PopCorn mediasenter - HDMI 4

    HDMI kablene er helt nye...

    Alle komponenter er skrudd på, og har alltid fungert fint tideligger.
    Uansett hvilken HDMI inngang jeg velger, finner den ikke signalet.

    Hva gjør jeg galt?

    Dette er tv nr 2 (samme modell) som jeg får slike feil på. Den første TVen trodde jeg var DOA og leverte inn igjen. Nå kan det virke som det er noe galt jeg gjør, ettersom samme feilene kommer....WTF??


    Tips? Takker for alle svar!

  2. #2
    Newcomer JarlDR sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    135
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde en annen feil på min 70" sharp 836.
    Jeg fikk hvit snø lignende støy på bilde via hdmi. Men bare av og til. Det viste seg å være hdmi kablene.
    Kjøpte nye "hifi" kabler på biltema. Funket mye bedre selv om de var billige, har ikke hatt problemet etter at jeg byttet kablene.

    Kanskje du skulle testet andre kabler?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    20
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har testet mange forskjellige HDMI kabeler som jeg hadde fra før, og 3 stk nye fra elkjøp.. Ingenting fungerer.

    Nå har det ikke vært liv i tven siden fredag ettermiddag.. urk..

  4. #4
    Newcomer JarlDR sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    135
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Irriterende.
    Hdmi kablene jeg hadde problemer med var fra elkjøp (husker ikke merket).

    Du har sjekket om det finnes oppdatering på tvn?
    Hvis den er nyeste må du vel ta en ny runde med reparasjon eller bytte.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •