Philips LED med fiberoptikk og Ultra HD-TV

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
 1. #1
  Active
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  370
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Philips LED med fiberoptikk og Ultra HD-TV

  KRYPTERT INNHOLD FRA TV TIL TV | Elektronikkbransjen

  – Dere viser derimot en ny ultratynn TV som ikke er oled?
  – Dette er en mellomting mellom oled og led-belyst LCD. Vi tar den konvensjonelle led-teknologien så langt det er mulig, og bruker fiberoptikk for å distribuere lyset. Dette gjør det mulig å lage TVer der både ramme og tykkelse er tynnere. Det vi oppnår er en TV som ligger et sted mellom led-belyst LCD og oled. Dette synes vi er et interessant alternativ, siden vi oppnår en ekstremt god bildekvalitet, attraktivt og slankt design, og ikke minst en tilgjengelig pris. Denne TVen lanserer vi i løpet av året i en størrelse på 60 tommer.

  – Og prisen?
  – Toppen en fjerdedel av det som hittil er kommunisert for oled-TVer i en mindre størrelse. Dette er en ultratynn TV, og takket være den svevende utformingen viser vi på denne for første gang vår Ambilight-belysning av veggen bak på alle fire sider. Dette gir en fantastisk ny dimensjon når det gjelder opplevelsen av TV-bildet, sier Örnstig.

  – Når kommer de første Ultra HD-TVene fra Philips i butikkene, til hvilken pris?
  – Prisene våger jeg ikke uttale meg om, for det kommer til å skje mye på dette området. Vi kommer med en 65 tommer etter sommeren, men ser både på større og mindre størrelser. Dette er en konvensjonell LCD-TV med bakmontert led-belysning.

  Oppskalering
  – Hva gjør Philips på dette området, som dere mener konkurrentene ikke klarer?
  – Vi ser mye på hvordan man kommer til å bruke disse TVene. Ultra HD er fantastisk dersom man har ekte 4K-materiale, men det finnes jo ikke så mye av dette ennå. Vi legger derfor vekt på å vise våre Ultra HD-skjermer med et signal som er tilgjengelig i dag, for eksempel fra en BD-spiller. Vår teknologi er markedsledende, og vi demonstrerer en forskjell på hvordan disse signalene tar seg ut på en Ultra HD-skjerm.

 2. #2
  Newcomer SnikendeChris sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2009
  Poster
  209
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Intressngt. Noen som tør gjette pris? 30k? Eller under 20k? Kjøpte i dag 55pfl8007 og om det er en ny rett rundt hjørnet bytter jeg heller den om den er ca samme pris. Men om dne kommer til høsten tider jg ikke vente

 3. #3
  Grunnlegger lygren sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  15,131
  Takk & like
  Blogginnlegg
  27
  Nevnt
  19 post(er)
  AVtorget feedback
  1
  (100.00% positive tilbakemeldinger)
  ...det faktum at lyset distribueres via fiberoptikk gjør jo ikke at det nødvendigvis blir så mye bedre utover at TVen blir enda flatere da... Forstår heller ikke helt hvordan de skal få bedre kontroll på lyset ved å føre dette masse tråder vs. den konvensjonelle LED-metoden med x-antall soner (bakbelyst LED)? Sånn tilsynelatende virker dette som en erstatning / forbedring av kantbelyst LED, og da er eneste som ligner OLED her at tykkelsen går noe ned. Kvaliteten går sannsynligvis da ned sammenlignet med bakbelyst LED.

  Synes det er rart at folk velger kantbelyst LED for å "spare" et par cm, men nå er det ikke så mange der ute som bryr seg om kvalitet uansett. Bakbelyst LED er jo stort sett elendig det også, bl.a. ser en jo LED-kretsene tydelig ved panoreringer på dagens Philips bakbelyste LED-TVer (har selv 58" versjonen til Philips), og sortnivået er jo mildt sagt elendig... Har også måttet skru av ALT av bildeprosessering på TVen min, og det skal liksom være en toppmodell. Makan til søppelprosessering skal en lete leeeenge etter...

  Philips kan med andre ord etter mitt syn dra dit pepper´n gror, eneste grunn til jeg kjøpte Philips var 21:9, og så lenge den moroa varte hadde de ørlige grann gred i mine øyne.

  Tipper Philips er helt ute av TV-bransjen i løpet av 3-4 år - med mindre dette fiberoptikk-greiene ser så lekkert ut at konemor insisterer...

 4. #4
  Active
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  370
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Det er TPV som har kontrollen over Philips-TV nå...

  TPV vil være ansvarlig for design, produktion, distribution, markedsføring og salg af Philips-brandede fladskærms-Tv. Der er oprettet et joint venture selskab, kaldet TP Vision, hvor Philips ejer 30 % (af hensyn til royalties), men moderselskabet, hollandske Royal Philips, har nu endegyldigt overdraget deres Tv-forretning og styringen af denne.

  - “TP Vision will continue to bring the high level of innovation consumers expect from a Philips TV."

  Alle de 3300 medarbejdere fra Philips vil blive ført over i det nye TP Vision-selskab.

  TPV vil ændre strategi for at nå status som ”en Tv-producent i top-3”, hvilket er den officielle målsætning.

  TPV ejer nu retten til Philips TV-brand - FlatpanelsDK
  TP Vision CEO Intervju med TP Vision (Philips TV) CEO Maarten de Vries

 5. #5
  Active
  Medlem siden
  Apr 2004
  Poster
  370
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  feilpost

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •