Pana VT50 - Artifakter rundt objekter i bevegelse

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    268
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Pana VT50 - Artifakter rundt objekter i bevegelse

    Har en Panasonic 55VT50. Jeg har lagt merke til at det oppstår "pikselering" eller artifakter rundt konturen på objekter i bevegelse i bildet.
    Er dette et innstillings problem. Eller er det kilden/signalet (mener ikke å huske å ha lagt merke til dette på min gamle Pioneer TV).
    Alternativt, er dette et Panasonic-problem?
    Takker for forslag.
    PS. Mener å ha slått av alle bildeforbedrings-innstillinger.

  2. #2
    Expert tols1 sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    6,026
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du RiksTV?

    Vi opplever det samme på Panasonic G20 42". At det er noen innstillinger har jeg egentlig ikke tenkt noe særlig over, jeg har bare gått ut fra at det henger sammen med datakomprimeringen til RiksTV.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    74
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har 50VT50 og opplever ikke noen form for pikselering, artefakter eller etterslep. Bruker bildemodus THX Cinema, P-NR avslått og IFC satt til minimum.
    Har satelittabonnement fra CanalDigital med dekoder fra Technisat (TechniCorder Isio S). Denne er satt opp med HDMI-utgang til 720P (NRK1,2,3 samt PL-kanalene).

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    2,495
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har en Panasonic 55VT50. Jeg har lagt merke til at det oppstår "pikselering" eller artifakter rundt konturen på objekter i bevegelse i bildet.
    Er dette et innstillings problem. Eller er det kilden/signalet (mener ikke å huske å ha lagt merke til dette på min gamle Pioneer TV).
    Alternativt, er dette et Panasonic-problem?
    Takker for forslag. PS. Mener å ha slått av alle bildeforbedrings-innstillinger.
    Har både 50 og 20-serien til Pana hjemme og ingen av dem har dette. Dette beror på de innstillinger som er valgt. Kan du legge ut dine innstillinger (ned til minste detalj)?

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg lurer på om det er phosphorlag han ser, og det er i tilfelle en greie Panasonic er "kjent" for på NeoPDP/NeoPlasma. Kan ofte se ut som et litt brungrønt slør som henger etter objekter i rask bevegelse?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    268
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for innspill.
    Har Canal Digital parabol med HDPVR av gammel-typen.
    Legger ut TV-innstillingene i kveld.

  7. #7
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    725
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan jo lese denne testen å prøve de innstillingene de har valgt. Panasonic VT50 test/anmeldelse - FlatpanelsDK
    Ser de kommenterer at fosforlag ikke er noe stort problem,men det kan sikkert variere etter hvilken TV man har,selv innefor samme produksjonslinje. Å så opplever vi kasnje dett forskjellig. Noen merker det sikkert lettere enn andre.

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    268
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Innstillingene:

    Bildemodus: Normal
    Farge-temp: Normal
    Sterke fager: Av
    Farge-remaster: Av
    Økonomimodus: Av
    P.NR: Av

    Ser dette helt feil ut da?

    Skal eksperimentere litt nå med THX-innstillingene og se om det gir noe annet resultat.

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    268
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, og de "avanserte insstillingene" er:
    Intelligent frame creation: Maksimum
    Oppdag. av film-cadence: På
    Sidepanel: Høy
    16:9 overscan: På
    Pixel orbiter: På
    Rullefelt: Start

    Kommentarer?

  10. #10
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    745
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Herregud, IFC på maksimum ja.... Skal love deg at ting blir bedre når den blir tatt av. Alt det andre skal også av. Ingenting av det avanserte greiene skal være på, utenom pixel orbiter.

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    268
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ante meg. Har ikke slått den på selv for å si det slik. Var standard på i "Normal" modus. Når jeg satt den i THX Cinema ser jeg at den gikk av.
    Da håper jeg det blir bedre ja.

    Takk for tips!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •