Jeg koblet opp Samsung UE55D8005 mot ethernett

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 12 av 12
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Jeg koblet opp Samsung UE55D8005 mot ethernett

    Og prøvde å spille av avi og m4v filer fra en DLNA kilde, INGEN av dem fungerte. Hva skal til for å kunne spille av?

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ggt667
    Og prøvde å spille av avi og m4v filer fra en DLNA kilde, INGEN av dem fungerte. Hva skal til for å kunne spille av?
    En korrekt oppsatt DLNA-server. Samsung (med flere) krever en spesiell header sendt over sammen med fila. Hvilken DLNA-server kjører du? Jeg har hatt hell med serviio og mediatomb. (Men det er garantert flere som virker)

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    mediatomb i dette tilfellet, men har også PLEX.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    224
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ggt667
    mediatomb i dette tilfellet, men har også PLEX.
    På 6005 fungerer twonky greit
    ...
    Parasound A21 / Dali Helikon 400mk1 / Bluesound Node2 / Samsung UE65HU7505

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du lagt til dette i config-fila?

    <custom-http-headers>
    <add header="transferMode.dlna.org: Streaming"/>
    <add header="contentFeatures.dlna.org: DLNA.ORG_OP=00"/>
    </custom-http-headers>

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg la til besvergelsen og nå kom det ingen feilmelding, men "klokka/timeglasset" gikk i en uendelig loop på m4v fil, mens på avi fil får jeg fortsatt samme feilmelding.

  7. #7
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ggt667
    Jeg la til besvergelsen og nå kom det ingen feilmelding, men "klokka/timeglasset" gikk i en uendelig loop på m4v fil, mens på avi fil får jeg fortsatt samme feilmelding.
    Og da la du det til i config.xml på rett sted også? (jeg tror det allerede står i config-fila fra før, men bare kommentert ut. forsøk å slett det du evt. la til, finn de linjene og fjern kommentar-tags)

    Jeg har ingen m4v-filer liggende her så får ikke testet, men avi-filer fungerer greit. Hva slags codec er avi-filene du prøver kodet med?

  8. #8
    Active tommelom sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Sted
    Trondheim
    Poster
    397
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    samsung har jo en egen server som jeg har brukt. Har den ikke installert akkurat nå, så kommer ikke på hva den heter. Du kan søke det opp.

  9. #9
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tommelom
    samsung har jo en egen server som jeg har brukt. Har den ikke installert akkurat nå, så kommer ikke på hva den heter. Du kan søke det opp.
    AllShare eller noe sånt, men den er helt forferdelig

  10. #10
    Newcomer Troutmaster sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    228
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Legg inn Serviio. Da skal du se at alt fungerer uten mikk makk.. Bare husk å slå av transkoding..

  11. #11
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Troutmaster
    Legg inn Serviio. Da skal du se at alt fungerer uten mikk makk.. Bare husk å slå av transkoding..
    Det fungerer problemfritt i mediatomb også. Jeg kunne selvsagt også foreslått serviio, for bruker det på windows-maskina. På linux-maskina er det mediatomb som har vært minst pain å få til å oppføre seg som jeg vil

    Men uansett tenker jeg at ofte kan det være fint å forsøke å hjelpe brukeren til å få ting til å fungere i det som allerede er installert dersom det er mulig. Serviio er dog et veldig godt alternativ.

  12. #12
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    1,276
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Om du kjører Plex, hvorfor ikke installere Plex klienten direkte på Samsung TV'n og samtidig på ett mye penere grensesnitt enn det DNLA spilleren tilbyr? Om du absolutt må benytte DNLA må du pt. Legge en konfig fil på pms serveren. Denne finner du på Plex forumet under plex media server/DNLA

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •