LG 60PK250 er "grå" og reagerer ikke på fjernkontroll

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate JosRuu sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2010
    Sted
    Østre Toten
    Poster
    1,283
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    LG 60PK250 er "grå" og reagerer ikke på fjernkontroll

    Merket i dag tidlig at tvn fremdeles sto på siden i går og var grå slik den er når den ikke har noe signal inn, bortsett ifra at den LG logoen som kommer opp når den ikke mottar signaler ikke var der. Prøvde å slå den av med fjernkontrollen men den reagerte ikke i det hele tatt på det. Nappet ut kontakten og satte inn igjen. Da forble den avslått og slo på med fjernkontroll og da gikk den rett til å være "grå" igjen uten noe bilde. Reagerte heller ikke mer på fjernkontrollen, kun når jeg slo den på.

    Noen som har vært borti dette og vet hva som kan være galt? Tvn er litt over en uke gammel....

    EDIT: Når jeg setter i kontakten igjen så slår den seg på av seg selv, så da fungerer ikke fjernkontrollen overhodet på den. Og den viser ikke bilde når den får signaler heller. Sikkert bare å sende på rep med en gang denna da...?
    Pioneer SC-LX86 - Midgard Oberon 6.1 x2, Midgard Oberon 4.1 - PS3 - HTPC - B&W DM 683 - B&W DM 685 - Dali Consept 6 - B&W HTM 61 - SVS pc12 sylindersub
    Stuelyd: B&W DM 601 S1 koblet til sone 2 på LX 86 med AirPlay

    http://avforum.no/myhometheater/JosRuu

  2. #2
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Reklamasjon... Eller bedre krev å få bytte den i en ny.

  3. #3
    Intermediate JosRuu sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2010
    Sted
    Østre Toten
    Poster
    1,283
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ringte komplett i dag og det var bare å returnere den så skulle jeg få en ny en.
    Men det går sikkert en uke eller to før det dukker opp en ny en....
    Pioneer SC-LX86 - Midgard Oberon 6.1 x2, Midgard Oberon 4.1 - PS3 - HTPC - B&W DM 683 - B&W DM 685 - Dali Consept 6 - B&W HTM 61 - SVS pc12 sylindersub
    Stuelyd: B&W DM 601 S1 koblet til sone 2 på LX 86 med AirPlay

    http://avforum.no/myhometheater/JosRuu

  4. #4
    Intermediate JosRuu sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2010
    Sted
    Østre Toten
    Poster
    1,283
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmmm, nå satte jeg på strøm på tvn igjen og da virker den helt fint.
    Så fiklet jeg litt med touch knappene nede ved sensuren til fjernkontrollen og d slo den av igjen. Så måtte jeg ta strømmen av den og koble til igjen og da virker fjernkontroll og alt fint igjen. Skjønner ikke helt dette. Kan det rett og slett være brukerfeil tro eller er det mest sannsynlig en feil med tvn tror dere? Tror jeg skal ringe service verksted på mandag og høre om de har vært borti dette før.
    Pioneer SC-LX86 - Midgard Oberon 6.1 x2, Midgard Oberon 4.1 - PS3 - HTPC - B&W DM 683 - B&W DM 685 - Dali Consept 6 - B&W HTM 61 - SVS pc12 sylindersub
    Stuelyd: B&W DM 601 S1 koblet til sone 2 på LX 86 med AirPlay

    http://avforum.no/myhometheater/JosRuu

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •