Ehm.. Hva har skjedd med TVen min?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 27
  1. #1
    Active Lolas sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ehm.. Hva har skjedd med TVen min?

    TVen min (PS50C7705) finner absolutt ingen signal (tenker da på HDMI-inngangene).. har testa alle 4 og ingenting skjer, kun at det står ingen signal. Pleier å ha PS3 og bluray gjennom reciever, men har testet rett fra ps3 til TV i alle og den finner rett og slett ingenting.. Hva har skjedd? Funka rett før jeg sovna i går kveld.. Har RiksTV kort rett i TVen og det fungerer, men ingen innganger...

    Edit: Prøver å laste ned ny programvare, ferdig om 5 min.. får se om det fikser det.
    Edit 2: Hjalp ikke med ny programvare.. Hva faèn?

  2. #2
    Intermediate AV-Fallet sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    2,287
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det virker jo som om du har testet grundig nok til å konkludere med at skit'n er ødelagd.
    Hvis TV'en virker, men ikke fra HDMI, uansett kilde. Ta kontakt med forhandler.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    141
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    "billig" hdmi kabel?

    hadde noe av det samme med en "billig" kabel koblet til ps3n min

    kjøpte kabel på hifi-klubben (argon) og det funker knall

  4. #4
    Intermediate AV-Fallet sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    2,287
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Dubious
    "billig" hdmi kabel?
    Merkelig at kabelen skal svikte over natten. Er det noe "restore factory settings" eller no slikt på tv'en kan det kanskje være verd å prøve.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    141
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    var mer eller mindre over natten til meg også

    funket når jeg koblet den på
    neste dag funket den ikke

    byttet kabel og den har funket siden (har LG tv)

  6. #6
    Intermediate AV-Fallet sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    2,287
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jøss, da kan det være lurt å prøve annen kabel da....

  7. #7
    Active Lolas sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg er 17 og har jobbet på Expert i 4 år så jeg vet hva jeg driver med.. Jeg har testet det som er å teste.. byttet kabel, byttet kilde, byttet inngang, resette TVen, programvareoppdatering.. Får ta en telefon til jobben i morgen da

  8. #8
    Intermediate AV-Fallet sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    2,287
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du jobbet på Expert siden du var 13? wow !

  9. #9
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Lolas
    Jeg er 17 og har jobbet på Expert i 4 år så jeg vet hva jeg driver med.. Jeg har testet det som er å teste.. byttet kabel, byttet kilde, byttet inngang, resette TVen, programvareoppdatering.. Får ta en telefon til jobben i morgen da
    Er det lov å jobbe på Expert fra man er 13 år ?? ;.)

  10. #10
    Intermediate AV-Fallet sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    2,287
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Fattigmann
    Er det lov å jobbe på Expert fra man er 13 år ?? ;.)
    Er ikke bare i Bangladesh de driver med slikt

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    141
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er på expert jeg kjøpte kabeln som ikke funka da

  12. #12
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    1,353
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei, jeg har opplevd samme på Optoma HD82, så vel som på pc-skjerm BenQ E2200. Lagde en tråd om det:
    http://avforum.no/forum/generell-vid...problemer.html

    Jeg testet også alt, samt min teori er at det er noe HDCP trøbbel.
    Har både dyre og billige kabler og jeg har testet å koble alt rett i benq/optoma..

    Jeg tror jeg fikk problemet når jeg gikk fra å være koblet rett i, til å ville gå via recieveren.. Jeg tror den da fikk noe handshake problemer og da låste alt seg.

    Opprettet den tråden http://avforum.no/forum/generell-vid...problemer.html i håp om å finne en logisk forklaring.

    Ps. både optoma hd82 og benq er i fin fin stand :-) kablene også! (den ene kabelen er en i 1000kr klassen)

  13. #13
    Intermediate HiFi-nevøen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    600
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg tipper det kan være noe handshake-opplegg. Prøv å deaktiver CEC i setup-menyen til TV-apparatet. Evt kjør factory reset på TV for å teste det også. Du vet hvordan du kommer inn i service-menyen på Samsung?

  14. #14
    Intermediate AV-Fallet sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    2,287
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis du i det hele tatt leste innlegget hans så... og DU bør PASSE SPRÅKBRUKEN DIN!

    Han gjorde bedre forarbeid enn de fleste før han startet en tråd om problemet, det skal han ha!

  15. #15
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    1,353
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av AV-Fallet
    Hvis du i det hele tatt leste innlegget hans så... og DU bør PASSE SPRÅKBRUKEN DIN!

    Han gjorde bedre forarbeid enn de fleste før han startet en tråd om problemet, det skal han ha!
    Ja, det er fint at man sier hva man har testet.
    Er samme de 1 million ganger jeg måtte feilmelde adsl :P Måtte jo nesten si hva jeg hadde gjort (testet andre kabler, annen router, m.m.), så man slipper de "har du prøvd å starte den på nytt"-forslagene.

  16. #16
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror nok ikke han er dum.. Han er vel bare som 17 åringer flest, storkjefta og allvitende

    Ellers bekreftet han min mistanke, selgerne på Expert er 13 år.. :-)

  17. #17
    Active Lolas sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av HiFi-nevøen
    Jeg tipper det kan være noe handshake-opplegg. Prøv å deaktiver CEC i setup-menyen til TV-apparatet. Evt kjør factory reset på TV for å teste det også. Du vet hvordan du kommer inn i service-menyen på Samsung?
    Har slått av CEC nå men funka ikke. Men fortell hvordan jeg går inn i service-menyen

  18. #18
    Moderator striky sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Sted
    Vestfold
    Poster
    3,296
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tråden er moderert, personangrep tolereres ikke på AVforum.

  19. #19
    Active Lolas sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av striky
    Tråden er moderert, personangrep tolereres ikke på AVforum.
    Takk skal du ha.

    Fant ut hvordan jeg gikk inn i service-menyen så tok jeg en factory reset men det fungerer fremdels ikke

  20. #20
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    141
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    lever tilbake dritten og skaff en LG :P

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •