Får ikke RSS til å virke på Sony KDL-40w550

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Active
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    426
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Får ikke RSS til å virke på Sony KDL-40w550

    Uansett hva jeg gjør får jeg bare beskjed om at den ikke finner feeden. Noen som har fått dette til å fungere?

  2. #2
    Active Bj-h sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    369
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøvd forskjellige? Du er helt 100% sikker at adressen du bruker er riktig? Støtter TVen feeden du prøver?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2005
    Sted
    Bergen
    Poster
    240
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skudd i blinde :

    Er din tv er den oppdatert til versjon 1.741EA?

  4. #4
    Active
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    426
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av VannMann1
    Skudd i blinde :

    Er din tv er den oppdatert til versjon 1.741EA?
    Nei. Bør kanskje prøve det? Har 1.6 nå tror jeg (TVen til svigers)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •