Toslink kabel sitter ikke fast i digital utgang på Panasonic TX-P42X20

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2010
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Toslink kabel sitter ikke fast i digital utgang på Panasonic TX-P42X20

    Jeg har en Panasonic TX-P42X20, men sliter med å koble til den digitale utgangen med Toslink kabel.

    Når jeg kobler til Toslink kabelen, så "klikker" den seg ikke fast. Den henger helt løst.

    Finnes det flere typer Toslink utenom vanlig og mini?
    Noen forslag?

    Jeg har brukt denne kabelen:
    Clas Ohlson Internettbutikk

    Kabelen fester seg fint i receiveren.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    94
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av shokata
    Jeg har en Panasonic TX-P42X20, men sliter med å koble til den digitale utgangen med Toslink kabel.

    Når jeg kobler til Toslink kabelen, så "klikker" den seg ikke fast. Den henger helt løst.
    Du har kjøpt riktig kabel!
    Prøv å snu kabelen og se om det hjelper, kan jo være en produksjonsfeil i ene enden av kabelen.

    ..hvis ikke dette hjelper så er det sikkert bare snakk om en produksjonsfeil i pluggen som står i tv'n.. snurr en runde eller 2 med sigarettpapir eller lignende rundt pluggen og dytt den inn, skulle garantert hjelpe med å få den til å sitte fast

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2010
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for raskt svar!

    Jeg har prøvd begge endene av kabelen, så da er det vel TV'en som er problemet. Jeg får prøve noe alternativt for å få festet den, som du forelår

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    94
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Selvfølgelig kan du jo reklamere på feilen, men det er jo noe styr å sende/pakke/bringe en stor tv.

    Siden det er et digitalt signal har det ingenting å si på lyden on du trikser litt, du vil isåfall høre det ganske fort på lyden om det ikke blir bra, toslink gir sånn sånn radiostøylyd om signalet er for svakt, noen ganger "klipper" lyden også litt..

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    854
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikker på at du kobler den inn riktig vei? Prøv å snu pluggen 90 grader om gangen..

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2010
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikker på at du kobler den inn riktig vei? Prøv å snu pluggen 90 grader om gangen..
    Er sikker på det ja, jeg får pluggen inn når den er riktig vei, den henger bare ikke.

  7. #7
    Active
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    412
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tipper det er kabelen som er problemet. Jeg har tilsvarende problemer med billige kabler. Noen kabler funker og noen detter ut. Dette er et generelt problem og ikke knyttet til TV-en.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •