Lydproblemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3

Tråd: Lydproblemer

  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lydproblemer

    Hei.

    Er ny her, og har ikke spesielt mye peiling, derfor spør jeg dere om råd.
    Unskyld hvis jeg poster på feil sted.

    Bruker hdmi-kabel til å sende både lyd og bilde frå riks-tv dekoderen til min samsung flatskjerm. Dette har gått smertefritt helt til nå. For første gang kobla jeg PCen til TV gjennom den samme kabelen, alt fungerte som det skulle.
    Men da jeg skulle koble tilbake dekoderen til TV så kom bildet, men ingen lyd. Har testa med Pc igjen og her fungerer både lyd og bilde.
    Noen som vet hva som kan være galt ?

    Takk for alle svar
    Mvh. Tore

  2. #2
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mulig at dekoderen følte at du tok ut HDMI-kabelen og stilte om lyden. Sjekk lydinnstillingene i dekoderen.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2010
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Gurba
    Mulig at dekoderen følte at du tok ut HDMI-kabelen og stilte om lyden. Sjekk lydinnstillingene i dekoderen.
    prøvde, men er nesten ingen lyd-innstillinger på dekoderen:neutral:

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •