TV på rommet i kasserna

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Nov 2009
  Poster
  15
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  TV på rommet i kasserna

  Hei! Vi skal spleies på en TV (Millitæret) vi skal ha på rommet og se på, til sammen er vi 12 pers som kommer til å bruke denne TV'en og den skal stå på ett eget TV rom.

  Budsjettet er på rundt 12 000 (håper det er nok), og vi vil gjerne ha full HD, minst 2 HD porter og pent bilde : ). Lyden er ikke så viktig da vi skal ha ett eget annlegg.

  Takker og Bukker for alle svar!

 2. #2
  Newcomer Lars_N sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2008
  Poster
  189
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Av egen erfaring er det ikke noe poeng i å legge mer i en slik TV enn nødvendig. Om et år er dere uansett spredt for alle vinder og ikke lett å få noe særlig igjen for TV hvis den skal selges eller hvis en skal kjøpe ut de andre. Bruk minst mulig, men så mye at dere ikke gremmes hver gang dere bruker den.

  Hvis dere har noen lunne kontroll på lys utenfra i rommet som skal brukes ville jeg kjøpt en Panasonic X20 plasma. Dere må vurdere hvor stor dere ønsker, men 50X20 er vel kanskje mest aktuelt? Da får dere en super budsjett-TV, riktignok 720p HD, men dere kommer neppe til å tenke mye over det og for SD kilder er det bare en fordel. Bør få denne til rundt 7000 kr i 50", kanskje mindre! Skal ha 3 Hmdi innganger.

  Hvis dette ikke holder for dere kan dere se på Panasonic 50G20 plasma eller Sony 46 reller 55EX500 LCD - hvis dere sliter med direkte lys på skjermen. Da snakker vi opp mot maksbudsjett for de største, og jeg tror X20 holder lenge, men nå har dere et par modeller dere kan vurdere.

 3. #3
  Intermediate
  Medlem siden
  Jan 2009
  Poster
  779
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Tror jeg hadde tatt en titt på bruktmarkede ( finn.no osv.) Bruke minst mulig penger. Og får mer for pengene siden det er bare for et år.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •