Samsung 2010 plasma modeller - Side 8

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 8 av 104 FørsteFørste ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 28 38 48 58 68 78 88 98 ... SisteSiste
Viser resultater 141 til 160 av 2077
 1. #141
  Newcomer
  Medlem siden
  Apr 2007
  Poster
  53
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av SVS! -man
  Da har jeg fått testet litt på min nye og aller første flatskjerm. Det ble en plasma til slutt. Først vil jeg takke så mye for god hjelp av flere her inne som kom med tips, erfaringer, synsing og meninger; da valget sto mellom Philips 9704 LED, VT20 og C7705. Og for å si det sånn, så angrer jeg ikke på at det ble plasma.

  Skjermen fikk jeg først sett litt på i går kveld. Siden stua ikke er oppe og går, satte jeg skjermen i kinorommet i kjelleren (foran lerretet). I hele dag har jeg spilt av diverse animerte filmer i 16:9 for å forsøke en liten innkjøring av fosforen. Og sist men ikke minst fikk jeg til oppgradering til ny firmware i dag ettermiddag.

  En liten sak bare. Jeg har ingen lang og bred erfaring med flatskjermer, men skal innrømme at jeg har sett en del både på messer og i butikk. Så ikke forvent grafer og kalibreringstall ala Lygren, men håper det kan hjelpe litt for de som lurer på om de skal handle en slik skjerm. Har jo holdt på med lyd og bilde som hobby i 20 år, så det burde jo telle litt

  Kalibrering:
  Har brukt kalibreringstall fra Avsforum. Ellers er alt av dynamisk kontrast, noise reduction etc avslått. På Blu-ray har jeg valgt Cinema Smooth, som er 96Hz etter det jeg har fått med meg.

  Bildekvalitet SD (DVD):

  Av SD materiale har jeg sett filmer jeg kjenner svært godt fra før. Den ene er den italienske spillefilmen "Jeg er Ikke Redd", som har noen praktfulle scener fra det italienske fastlandet. Kvaliteten på denne DVDen er av referansekvalitet.

  Jeg trodde knapt mine egne øyne da filmen snurret i Pioneer 51FD. Faktisk trodde jeg det var en BD-utgave jeg hadde satt inn. Bildet er sylskarpt! Det er det skarpeste bildet jeg har sett fra DVD, uten at det blir kunstig skarpt. Den lille gutten i den røde trøya som løper gjennom de gule kornåkrene er virkelig et syn. Jeg forsøkte litt med Motion Judder-funksjonen på denne filmen, og det ble faktisk ganske så bra. Det er en vanesak, men akkurat på denne type film; som stort sett går svært rolig for seg i det solfylte Italia, så ble det en flott opplevelse. Slike farger makter ikke en LED-skjerm å gjengi. I alle fall har ikke jeg sett det.

  Den andre filmen jeg så, var sammen med kona. Dette var to episoder av den siste serien av Prison Break. Fortsatt på DVD, men jeg må innrømme at det var detaljer i bildet jeg garantert ikke ville ha sett på projektoren min. Og den er rimelig bra den også.

  Da filmen begynte sa kona: oi, det var et klart og skarpt bilde!

  Bildekvalitet HD/ Blu-ray:

  Rett og slett hakeslepp:shock: Jeg satte i The Rock (BD), en film jeg har sett mange ganger. Både på min egen projektor og som demofilm jeg har hatt med meg i diverse forretninger. Jeg tuller ikke; for makan til levende ansikt på Sean Connery har jeg aldri sett. Det var akkurat som om han sto rett foran meg. Man kunne se skjeggstubber som bare var ett par timer gamle. Rynker, små ansiktsdun i damefjes etc. Fargene sitter som et skudd. Jeg ser ingen farger som blør over i hverandre eller noe som får etterslep av noe som helst slag. Og er det noe jeg ikke liker, så er det det. Der slet også Philips 9704, selv med sine 1 ms responstid. Når ansikter beveger seg i side, og man fortsatt ser alle skjeggstubbene; ja, da ser det virkelig ut.

  Panoreringene med Cinema Smooth er ren nytelse. Scenen hvor Sean C. har rømt for å treffe sin datter i parken, i ettermiddagssolen; tegnet noen fargepaletter og dybder i bilder jeg ikke trodde var mulig. Ingen hakking, bare en enorm dybde og flotte panoreringer. For noen farger! Og igjen; skarpt. Det første jeg kom på i hodet mitt under denne scenen var "100% naturlig". Noe jeg ikke helt kunne si om Philips 9704. Fantastisk bilde det også, men ikke naturlig som C7705.


  Sortnivå:

  Her må jeg innrømme at jeg ble en smule skuffet i går, da jeg slo den på. Det var ikke det at sortnivået var elendig, men det minnet meg egentlig litt om en standard LCD-skjerm. Jeg trykket på alle mulige innstillinger, men det var akkurat som et baklys som lyste opp hele skjermen. På LED kan man dimme lyset ned, slik at skjermen blir sortere og sortere. Problemet der blir ofte at alle detaljer gror igjen. Men på C7705 ble det ikke svartere uansett hva jeg gjorde. Og jeg dimmet baklys, justerte kontrast, dempet lys, satte HDMI black osv osv...

  Jeg satte skjermen på i dag tidlig igjen, og har latt den spille fargerike animasjonfilmer i hele dag. I tillegg fikk jeg oppgradert firmware.

  Når jeg ikveld igjen kikket på The Rock og to nye episoder med Prison Break på DVD, så var sortnivået bra:shock: . Det hadde blitt bedre. Det var akkurat som at fosforen hadde roet seg litt og ga mindre lys i det sorte.

  På The Rock er det mange scener med mye sort. Det jeg legger spesielt merke til nå, er at sort er temmelig bra, og trolig like bra eller bedre enn 855. Jeg kommer som sagt fra en CRT bakprojeksjons-tv, og denne er KRP-sort. Og siden jeg ikke har noen erfaring what-so-ever med plasma, så vil jeg tro at C7705 gjør det godt mtp sortnivå. Jeg tror nå at skjermen kommer til å bli sortere og sortere etter hvert som jeg nærmer meg 100 timer, også.

  Jeg synes den er like god som min Sony VW50 Pearl hva angår sortnivå pr nå, og det må jeg si er svært godt. Det gjelder filmtitting i komplett mørke uten noen form for refleksjoner. Samtidig har ikke C7705 dynamisk iris, som projektoren, og det hvite smeller langt mer på plasmaen

  Jeg skal ha skjermen i stua med dempet belysning. Når jeg ser Blu-ray film i dempet belysning nå så er sortnivået svært godt. Det samme er detaljene i det sorte. De var heller ikke bra i går, men i dag var det langt bedre. True Black Filter tar opp mye lys i rommet, og som gjør at sortnivået bevares.

  Jeg mener med hånden på hjertet at jeg ikke har innbilt meg dette, så jeg spør om dette er vanlig for plasma-skjermer. Altså at de kan bruke noen timer for å kjøre seg inn. Når de mest seriøse sidene tester plasmaskjermer, så lar de den stå på ca 100 timer før den testes...Har det noe med at sortnivået skal stabilisere seg?

  3D:

  Det følger med 1 stk brille som har utskiftbare batterier. Det finnes en annen brille (litt dyrere) som har lading av brillebatteri via usb. I tillegg selger Samsung rosa og blå barnebriller; noe min datter skal få til jul.

  De var mye mer behaglig å ha på ift Panasonic sine. Jeg syntes ikke Panasonic sine var så ille, men det var inntill jeg prøvde de lette brillene til Samsung. I tillegg er Samsungbrillene mer tette, og slipper ikke lys inn fra siden.
  Jeg har ikke 3D-spiller og kommer ikke til å kjøpe det før Samsung kommer med en ny og bedre versjon en denne. Så det eneste jeg har testet er 2D til 3D konvertering. Her ble jeg veldig positivt overrasket. Tidligere har jeg kun sett slik konvertering på Samsung sin 8000-serie LED. Da fikk jeg nærmest vondt i øya. Følelsen av å gå med svigerfars lesebriller, var vel det første som gikk gjennom hodet. Med C7705 plasma var det andre saker. Det passer sikkert ikke til alle filmer, men jeg testet på noen scener på Casino Royale og The Rock. Overraskende lite crosstalk (jeg så faktisk ingen), og bildet får en ekstra dybde. I tillegg blir sortnivået enda bedre, da brillene demper lyset noen hakk. Helt klart godkjent dette, og jeg skal teste det litt på fotballkampene til helgen også. Må bare få veggfestet og koble skjermen til Altibox-tuneren først.

  Men noe ekte 3D blir det jo ikke snakk om. Men, vi har nå oppskalert 576i til 1080p i mange år, og noe ekte HD blir det jo ikke.....

  Design:

  Lekkert (punktum!) Ift VT20, som også er elegant på sitt vis, med den bronseramma...men neeeeei. Panasonic bommer nok litt. C7705 har fortsatt beskyttelses-plasten på rundt rammen (til den kommer i stua), men den koksgrå-, børstede-, titaniumsrammen er virkelig lekker. Farvel plast og annet glorete pianolakk. Litt over 3 cm tykk (mot 8-9 cm på VT20), titaniumsrammen med glass ytterst; ja, dette var virkelig nydelig og jeg gleder meg til å henge den på veggen.

  Gjenskinn i skjermen:

  Omtrent som VT20, tenker jeg; hvilket er langt bedre enn flere av LED-skjermene. Når skjermen er avslått fremstår den som helt sort.

  BUZZ/ STØY:

  Hold pusten...........................Ja. Altså "ja" den er stille Knapt hørbart på min skjerm. Jeg kan høre en svak summelyd når jeg setter øret inntil skjermen på øvre ramme på høyre side forfra. Går jeg en meter bak, så er det faktisk Pioneer 51FD jeg hører mest. Og den spilleren er ikke kjent for å lage støy. Vet ikke hva støyen på forrige serie kom av eller hvorfor en del av de nye skjermene rapporterer støy. Kan det være at enkelte har transportert plasma-skjermen feil. Kom til å tenke på det, da jeg hentet min. Plasmaskjermer skal jo stå oppreist og ikke ligge. Kanskje noe av buzz-problemet ligger der på 2010-modellene. Min ble i hvertfall hentet stående.

  I tillegg fulgte det med 4 stk ferrit-kjerner å sette rundt kablene. Jeg satte en kjerne i hver ende av strømkabelen. Om det hjelper vet jeg ikke, men Samsung anbefaler dette mtp støy og forstyrrelser.

  Konklusjon buzz: INGEN (men ikke lydløs som på LED)

  KONKLUSJON:

  Jeg er svært svært fornøyd nå som sortnivået har begynt å sette seg for alvor. Jeg hadde mange turene til Elkjøp Megastore Fredrikstad for å se på VT20. Det første forskjellen som slo meg ift C7705 var smellet og trøkket i bildet. Her er C7705 i en annen klasse ift VT20, i mine øyne. THX-innstillingen på VT20 var veldig veldig bra. Og jeg har kun sett den i dus belysning (ikke helt mørkt), men THX-bildet synes jeg var kjedelig. Det ble liksom veldig tampt. Jeg fikk en litt sånn solbrille-effekt. VT20 har jeg på solbriller, og C7705 så er jeg uten solbriller. Men selvsagt ikke på samme måte som LED, da, for der skulle en jo faktisk ØNSKE at man hadde solbriller på noen ganger

  2D til 3D konvertering synes jeg fungerer godt til å være et 1.gen produkt. Jeg kommer ikke til å bruke det mye, men jeg velger tross alt OM jeg vil bruke det. Enten på filmer, fotballkamper eller på 3D-spill med PS3. Denne muligheten har Panasonic tatt bort i VT20. Et stort minus for VT20, spør du meg.

  Design: Samsungen er den lekreste skjermen de har laget imo.

  Pris: Nå får man (som jeg ga) C7705 for 15.990 kr. VT20 får man for ca 20.500 kr. VT20 har et litt bedre sortnivå, men hvor godt er det etter 1-2 år? Og selv om VT20, etter økning i sortnivået, skulle være på det jevne med C7705, ville jeg vært svært irritert over dette dersom min VT20 mistet sortnivå. C7705 har tross alt holdt seg på det jevne (muligens blitt sortere også), mens VT20 har fått et dårligere sortnivå enn da du kjøpte den.

  Dette er en skjerm jeg vet jeg vil bli svært glad i. Hvorfor? Fordi allerede nå glemmer jeg å se etter feil i bildet når jeg ser film. Jeg ser bare det utrolig naturlige bildet foran meg

  Anbefales8)
  Der var jeg solgt, det må bare bli samsung Ps50c7705, må bare vente til den blir tilgjengelig... Leverte tilbake en LG 55" Le850n rett før helgen.. Så til en pris på ca 15000,- så må jo dette være ett "røverkjøp" ?

  Har en samsung M87 46" som jeg ønsker å pensjonere, til fordel for noe bedre..

 2. #142
  Intermediate Etaten sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2004
  Poster
  748
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Og der var jeg solgt også gitt Og da smeller jeg til med 63"-størrelsen... Må bare få nøklene til nykåken og flytte inn tar det etter sommerferien Takk for god og innholdsrik info

 3. #143
  Intermediate JD sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2003
  Poster
  2,695
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av SVS! -man
  Da må jeg legge meg. Sliten i fingeren etter all skrivingen
  Det praktiseres en-fingers LFT?:wink:

  Ellers, bra lesning. Spent på å høre om sortnivået bedres ytterligere, er allergisk mot grått.. Denne er vel nå oppe på siden av VT20 for min del, og at man sparer penger er jo en bonus, som dog går i ny forsterker...

 4. #144
  Intermediate SVS! -man sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2005
  Sted
  Fredrikstad
  Poster
  2,629
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Jeg har i hvertfall forsøkt å skrive så ærlig som mulig. Det er selvsagt en subjektiv test, men jeg har vært åpen for å benytte meg av returretten om jeg ikke var fornøyd med tven. Jeg kommer til å beholde den, ja. Jeg kan også leve med hakket dårligere sortnivå enn VT20 når resten av bildet er såpass bra. Svarene jeg har fått fra andre forum, om forskjellen i sortnivå, har vært at sortnivået er like godt dersom de ikke står i stummede mørkt rom. Litt dempet belysning og de er temmelig like. I tillegg må man regne med black level rise på VT20. Sortnivået på VT20 er ikke perfekt det heller har jeg sett.

  Men allerede i går var det gråe sortnivået borte. Og som sagt tror jeg det blir hakket vassere om en uke eller to også.

  Og i mine øyne banker C7705 VT20 på SD/ DVD. Men jeg aldri hatt de to skjermene side om side, da.

  Tror de aller aller fleste blir meget godt fornøyd med C7705. Jeg har ikke lest en dårlig test av B855 heller. Denne her er bedre og "ingen" buzz.
  Forsterker: Marantz SR7011
  Høyttalere:
  Klipsch RP280f - RP450C - RP250S - R115SW
  TV:
  Panasonic VT50 Plasma 5. #145
  Newcomer
  Medlem siden
  Jun 2005
  Poster
  182
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Noen som vet om det kommer en 58" utgave av C7000 serien til Norge i løpet av høsten? Foreløpig er det bare lansert 58" utgave av C6000 serien her i landet..

 6. #146
  Intermediate JD sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2003
  Poster
  2,695
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Noen som kan tipse om en butikk i området Kongsberg/Drammen som har denne i demo?

 7. #147
  Intermediate MaW sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2008
  Poster
  2,548
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av SVS! -man
  Bare hyggelig å dele litt

  Die Hard 4 hadde jeg selvsagt testet med, men den har jeg lånt bort til fattern. Må hente den snart igjen.

  Aspect ratio:
  Der har jeg satt den på "tilpass skjerm". Kan ikke si at jeg husker det står noe mer som f.eks "nativ" e.l??.
  Ja det var riktig. Huska ikke hva det het så jeg skreiv flere alternativer. Ganske stor forskjell med denne på.

  C7705 kommer bare i 50" og 63"

 8. #148
  Grunnlegger lygren sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  15,023
  Takk & like
  Blogginnlegg
  27
  Nevnt
  19 post(er)
  AVtorget feedback
  1
  (100.00% positive tilbakemeldinger)
  Flott review, SVS- man! Ser ut som en veldig spennende TV dette. Selvsagt skuffende med sortnivået som ikke sitter 100%, men ellers skulle man jo tro Samsung var kommet langt. Skulle gjerne fått satt måleutstyret min på en slik en for øvrig, er spent på om de klarer - i motsetning til sin LED-TVer - å levere stabile farger (dvs. fargerom) i hele IRE-skalaen. Problemet på LED-TVene er at fargene blir for kraftige når lysmengden avtar, et problem plasma-teknologien i utgangspunktet skal være langt bedre skikket for å håndtere enn LED.

  For øvrig er det som du sier slik at plasmapanelet må få noen timer på seg for å "sette seg" hva angår sortnivået. Husk for øvrig da at du også mister noe av "spruten" du opplever i hvitt nå, men den har sikkert uansett mer enn nok lys å by på - trolig en del mer enn VT20 om Samsung følger tidligere "filosofi".

 9. #149
  Newcomer
  Medlem siden
  Jun 2010
  Poster
  8
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av SVS! -man
  C7705 har tross alt holdt seg på det jevne (muligens blitt sortere også), mens VT20 har fått et dårligere sortnivå enn da du kjøpte den.
  VT20 får dårligere sortnivå etter hvert ja, men vil fremdeles være bedre enn C7705 etter et par år. Men grunnen til at jeg speider etter alternativer til VT20 er "floating blacks", jeg ville heller hatt litt dårligere sortnivå enn et bedre sortnivå som går amok en gang i blant.

 10. #150
  Newcomer
  Medlem siden
  Jun 2010
  Poster
  39
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Noen som vet om Canal Digital sine CA moduler støttes? Noen som har testet dette?

 11. #151
  Intermediate MaW sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2008
  Poster
  2,548
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  På C7705 så skal det støttes ja. Støttes RiksTV så støttes også Canal digital i de fleste tilfeller nå...

 12. #152
  Intermediate SVS! -man sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2005
  Sted
  Fredrikstad
  Poster
  2,629
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av teknoluring
  VT20 får dårligere sortnivå etter hvert ja, men vil fremdeles være bedre enn C7705 etter et par år. Men grunnen til at jeg speider etter alternativer til VT20 er "floating blacks", jeg ville heller hatt litt dårligere sortnivå enn et bedre sortnivå som går amok en gang i blant.
  Dette er vel kanskje høyst usikkert. Både fordi det ikke finnes noen målinger av sortnivået til C7705 enda, og fordi Panasonic ikke sier noe om hvor mye sortnivået på VT20 vil degraderes.
  Forsterker: Marantz SR7011
  Høyttalere:
  Klipsch RP280f - RP450C - RP250S - R115SW
  TV:
  Panasonic VT50 Plasma 13. #153
  Intermediate MaW sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2008
  Poster
  2,548
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Det blir spennende å se...

  Åssen presterer tven idag, svs-man??

 14. #154
  Newcomer MortalWombat sin avatar
  Medlem siden
  May 2006
  Poster
  26
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av teknoluring
  VT20 får dårligere sortnivå etter hvert ja, men vil fremdeles være bedre enn C7705 etter et par år. Men grunnen til at jeg speider etter alternativer til VT20 er "floating blacks", jeg ville heller hatt litt dårligere sortnivå enn et bedre sortnivå som går amok en gang i blant.
  Akkurat VT20 virker faktisk ikke ha floating blacks, f eks nevner testene på hdtvtest.co.uk og på flatpanels.dk dette.

  Men C7705 har bedre kalibreringsmuligheter, lavere pris og ikke noen problemer med økende sortnivå sammenlignet med VT20. I tillegg skal faktisk filteret (mot lys/refleksjoner) være ennå bedre på C7705 enn på VT20.

 15. #155
  Newcomer
  Medlem siden
  Jun 2010
  Poster
  8
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av SVS! -man
  Dette er vel kanskje høyst usikkert. Både fordi det ikke finnes noen målinger av sortnivået til C7705 enda, og fordi Panasonic ikke sier noe om hvor mye sortnivået på VT20 vil degraderes.
  I motsetning til 2009-modellene (som fikk et plutselig "hopp" i sortnivå) så har 2010-modellene gradvis forringing av sortnivået fordi Panasonic har endret spenningsreguleringen.

  Sitat Opprinnelig postet av MortalWombat
  Akkurat VT20 virker faktisk ikke ha floating blacks, f eks nevner testene på hdtvtest.co.uk og på flatpanels.dk dette.

  Men C7705 har bedre kalibreringsmuligheter, lavere pris og ikke noen problemer med økende sortnivå sammenlignet med VT20. I tillegg skal faktisk filteret (mot lys/refleksjoner) være ennå bedre på C7705 enn på VT20.
  Floating blacks har vært påvist på alle 2010-modeller fra Panasonic, og at noen tester hevder at det ikke er der betyr ikke at modellen er fri fra problemet. "Effekten" er avhengig av materialet som vises og innstillingene. Men det var ikke ment fra min side å diskutere floating blacks her, men å kommentere at det er et punkt som drar meg kraftig bort fra Panasonics 2010-modeller.

  At det er fordeler med C7705 som f.eks. pris har jeg sagt ingenting imot

 16. #156
  Intermediate MaW sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2008
  Poster
  2,548
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Slenger inn et spørsmål jeg, Hva er egnetlig floating blacks?

 17. #157
  Intermediate JD sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2003
  Poster
  2,695
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Hvordan er det med refleksjoner på denne? Noen som har sammenlignet med VT20? Har en lys stue med mye vinduer, så er nok litt følsom på det.

 18. #158
  Newcomer Useless sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2007
  Poster
  41
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Vil det fungere å bruke "slim mount" festet til Samsung på 63" 7705?

 19. #159
  Newcomer
  Medlem siden
  Jan 2010
  Poster
  102
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  SVS! -man
  Takker for god beskrivelse av denne skjermen, kjempe at du fant en god tv.
  Tror du har klart å overbevise meg faktisk.. En 4 år lang jakt er snart over hehe

  Har bare et spørsmål:
  Hvordan er lyden på denne tv'n om den ikke er kobla på noe anlegg?

 20. #160
  Intermediate SVS! -man sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2005
  Sted
  Fredrikstad
  Poster
  2,629
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Razorray
  SVS! -man
  Takker for god beskrivelse av denne skjermen, kjempe at du fant en god tv.
  Tror du har klart å overbevise meg faktisk.. En 4 år lang jakt er snart over hehe

  Har bare et spørsmål:
  Hvordan er lyden på denne tv'n om den ikke er kobla på noe anlegg?
  Hyggelig å bidra litt tilbake til forumsmedlemmene også Men som sagt så er jeg ingen ekspert, og det vil helt sikkert bli funnet svakheter på skjermen som jeg ikke har funnet. Ikke har jeg avansert måleutstyr eller kalibreringserfaring, men jeg har to øyer som er kritiske.

  Så jeg kan ikke garantere at alle blir like fornøyd med skjermen som det jeg er.

  Lyden på tven er slik som plasma-skjermens tykkelse. Tynn. Men den går an å høre på. Måtte koble fra forsterkeren og kikket på en film med tv-lyden. Helt greit, og man overlever. Men den fortjener helt klart eksterne høyttalere og sub

  Ellers har jeg ikke fått sett noe mer. Venter på veggfestet som skal komme i dag. Så i kveld.......
  Forsterker: Marantz SR7011
  Høyttalere:
  Klipsch RP280f - RP450C - RP250S - R115SW
  TV:
  Panasonic VT50 PlasmaSide 8 av 104 FørsteFørste ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 28 38 48 58 68 78 88 98 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •