Philips PFL-7404 HDMI problem??

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Philips PFL-7404 HDMI problem??

    Hei
    koblet sammen min philips og laptop med en Displayport-> HDMI kabel. Resultatet er ikke spesielt bra, mangefargede sirkler ligger oppå bildet og har ingen lyd.

    noen tanker om hva som er årsaken her??

    takk for all hjelp og synsing

  2. #2
    Newcomer Beach sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    168
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vet ikke med bildeproblemene, men når det gjelder lyd gjennom Displayport, så tror jeg ikke dette er støttet faktisk. Det er ikke støttet på min Lenovo T500 i alle fall. Du må bruke lydkabel i tillegg.

  3. #3
    Newcomer perkforr sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    283
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde et lignende bilde når jeg brukte en defekt HDMI kabel. Men da hadde jeg et grønt stikk over hele skjermen. Men jeg har aldri vært borti display port før så det kan fort være andre ting. Som f.eks. at det er riktig hertz og oppløsning.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    takk for hjelp, byttet kabel og da løste alt seg, og lyd over Displayport fungerer fra HP Elitebook 8540w

    Trond

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •