PC har alltid hatt en fordel med mus og tastatur i first person shooters og 3rd person spill. Det funker rett og slett mye bedre enn vanlig konsoll håndkontroller... inntil nå. SmartJoy Frag gjør at man kan koble til et valig tastatur og mus til xboxen og det fungerer!

Har ikke testet så mange passende spill enda da jeg stort sett har holdt meg langt unna fps på konsoll og derfor har ganske dårlig tilgang på sånne spill. Derfor er det ikke så mange spill som jeg har testet med.

Jeg har hittil kun testet Halo 1 og PsiOps logitech dual optical mus med ps2 adapter og et gammelt HP tastatur.

Smart-Joy kommer med ferdige presets for Halo, Medal of honor, Riddick, Counter Strike, James Bond - Nightfire, Rainbow Six, Wolfenstein on Unreal. Hvis man ikke er fornøyd med preseten så kan man endre preset og lagre denne. Man kan også programmere om alle knapper og invertere akser etc. Det følger med en Quick Reference guide som fungerer veldig bra.

Man trenger ikke å gjøre noe i spillet for å få det til å fungere, man jeg anbefaler at man skrur look sensitivity på x og y aksen veldig høyt for å få en fornuftig rotasjonshastighet. Rotasjonshastigheten kommer ikke til å være så god som en pc (eks counter-strike 180grader på 0.1 sek), men det er *mye* raskere og ikke minst *mye mer* nøyaktig enn håndkontrolleren.

Jeg har ikke LIVE!, men for dere som spiller fps online så er jeg glad jeg ikke er i andre enden med en vanlig kontroller. Det er nesten juksing

Må bare anbefale denne! Best av alt den kommer under 200,- grensen hvis man kjøper den fra Lik-Sang:
http://www.lik-sang.com/info.php?cat...mp;lsaid=60495
(En playstation2 versjon er også tilgjenglig)
Den kan også kjøpes på komplett (ikke på lager)
http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=304029&cks=SER

Min vurdering: Terningkast 5,7
Gleder meg til Halo2!!!

Skal prøve å svare på spørsmål hvis det er noen som har noen.
edit: lagt til link til komplett