Sponsorer:
Viser resultater 1 til 9 av 9
 1. #1

  Get HD pvr - lyd ut av sync

  Har hatt Get boksen et års tid, koblet til receiver med spdif (phono) og Tv med HDMI. Dette har funket fint inntil en uke siden.

  Da gikk lyd og bilde ut av sync. Jeg tok "factory reeset" på receiver - det hjalp ikke. Jeg tok "factory reset" på Get boks, og det hjalp, men den gikk sakte men sikkert ut av sync etter noen timer/dager. "Factory rest" fikset dette hver gang, men den gikk tilbake til gamle synder igjen på samme måte.

  I går byttet jeg GET boks, men den nye oppfører seg på samme måte. Nå sitter jeg fast..

  Noen ideer?

 2. #2
  Har GET HD-PVR selv. Opplever du det på alle kanaler?
  Pga problemer hos GET så har NRK's HD-kanaler vært veldig ute av sync et par uker nå (virker som det er noe bedre i kveld).
  Ellers har jeg ingen sync-problemer. Jeg har selvsagt justert inn litt delay i receiver pga den naturlige signalprosesseringsforsinkelsen (puh..).

 3. #3
  http://avforum.no/forum/digitalt-bak...-hdtv-get.html
  Står en del om det her også, tilsynelatende er Get på bar bakke angående en løsning, begynner å bli lang tid nå. Så noe av Elton John konserten på NRK2 lørdag, da var det voldsomt til forsinkelse, 1-2 sekunder, man blev helt rar i hodet av å se på det.
  Nok bare å leve med det inntil noen smarte hoder finder ut hvor feilen er.

 4. #4
  Hvis det kun er NRK sine HD kanaler du opplever synk problemer på, så er det høyst sannsynlig ikke noe feil på utstyret ditt.

  Hvis du går inn på Get sine sider og ser på driftsmeldingene der så vil du se at det er et kjent problem som de jobber for å løse.

  Vedrørende synk problemene med NRK HD kanalene, så kan muligens denne artikkelen forklare litt av problemene:

  NÃ¥ kommer 5.1 til alle

  Det blir da sannsynligvis løst om ikke alt for lang tid.

 5. #5
  Takk for innspill. ja det stemmer - det er kun HD kanalene. Meldte fra nok en gang til GET i dag. Kundebehandleren hadde ikke hørt om problemet...

 6. #6
  Fortsatt sync-problemer. Get sendte mail at de hadde problem, men "jobbet med saken"

 7. #7
  Nå funker det ok igjen - etter 1 måned.

 8. #8
  Sync-problemene har vart mye lenger her hos oss. Og fortsatt er det ikke Dolby Digital på NRKs HD-kanaler. Selv SVT sine standardsendinger (ikke HD) har surround. Synd dette skal være så vanskelig for NRK i det Herrens år 2012 ...

 9. #9

  "Imponerende" av Get

  Begynner å bli lei av å ikke ha Dolby Digital (flerkanals) lyd på NRKs HD-sendinger (i alle fall på filmer og nye serier). Sendte derfor forespørsel til Gets kundeservice, siden det er et drøyt år siden de først sa at de skulle fikse dette.

  Svaret kom nå:

  Dette har vi dessverre ingen informasjon om, vi vil anbefale deg å ta
  kontakt med NRK om dette.


  Jesus ...!

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •