Seriekommentarer og spoilere

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
 1. #1
  Active
  Medlem siden
  Feb 2006
  Poster
  460
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Seriekommentarer og spoilere

  Jeg synes det blir helt feil når vi legger oss etter den norske sendeplanen med å kommentere hva som hender i seriene. Nå er det jo sesongslutt i USA og de som tar episodene fra nettet mener sikkert mye om mangt. Men det blir jo helt umulig at vi skal måtte kommentere i hvit skrift helt til sendeplanen i Norge henter inn forspranget fra USA.

  Nå er jo dette en ny trådkategori, og til høsten kommer det nye serier i USA igjen. Da kommer det sikkert til å blomstre opp nye tråder her hvor vi kommenterer hva som skjer. Etter at de nye seriene har fått kjørt seg inn litt vil vi jo fort se hvilke som er populære, og disse vil da sikkert bli plukket opp av de norske kanalene. Skal vi som allerede er følger med i disse seriene da måtte plutselig og skrive i hvit skrift igjen, bare fordi en norsk kanal skal vise denne serien?

  Invasion i fjor er jo et godt eksempel. Denne serien var jo bortimot ferdig i USA og var allerede kansellert før de begynte å vise den i Norge. Hva skulle vi gjort med Invasion tråden da?

  Nei, følg den amerikanske sendeplanen. Alternativt må vi ha en norsk sendeplantråd og en amerikansk sendeplantråd for de aktuelle seriene.

 2. #2
  Intermediate Svantekiller sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2006
  Poster
  3,645
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av Maastricht
  .. Alternativt må vi ha en norsk sendeplantråd og en amerikansk sendeplantråd for de aktuelle seriene.
  Ekstremt Men jeg ikke totalt uenig i tankene dine, det er et lita "paradoks" at man må holde seg til den Norske sendeplanen. Særlig når 90% ( tall fra løseluften og er min magefølelse ) IKKE følger den norske sende planen..

  Alternativet er rett og slett og si som det er, dette er et norsk forum og derfor holder vi oss til seriene som går på norsk TV idag?!?!?!?!?

  Er ikke lett dette, blir egentlig litt feil uansett hva man gjør... Noen som er kreative og løser denne??

  Men EKS: Lost "norge" og Lost "Usa" er kanskje ikke så dum altså

 3. #3
  Intermediate santa claus sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2005
  Poster
  2,225
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Mitt syn:

  Vi bor i Norge, er brukere av AVForum der ulovlig nedlasting er et ikke tema! Det blir jo akkurat det samme med filmer som kommer etter USA i Norge! Ingen som fiser ut hele handlingen i et innlegg bare fordi de har lastet ned filmen fra nettet!

  Nå ligger de norske kanalene sinnsykt kort etter i de fleste tilfeller! Og de blir flinkere og flinkere, men det vil vel bli vanskelig uansett! Ta 24, begynte jo å sende på TV2 nå nettopp..... Ferdig i USA!

 4. #4
  Active
  Medlem siden
  Feb 2006
  Poster
  460
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Sitat Opprinnelig postet av santa claus
  Vi bor i Norge, er brukere av AVForum der ulovlig nedlasting er et ikke tema!
  :roll:

  Sitat Opprinnelig postet av santa claus
  Det blir jo akkurat det samme med filmer som kommer etter USA i Norge! Ingen som fiser ut hele handlingen i et innlegg bare fordi de har lastet ned filmen fra nettet!
  En film er en enkelthendelse. Vil du ikke vite noe om filmen leser du ikke tråden. Serietrådene går i det evige med forskjellige tidslinjer i hver tråd.

  Kanskje vi må lage en tråd til hver episode. Da er det lett for alle å unngå å lese samt å gi spoilers, man bare holder seg til den episodetråden man er interessert i. F.eks. Heroes 1x21 eller Heroes s01e21. Man får ikke en serietråd med all info hulter til bulter og man unngår dette herket med hvit tekst. Samtidig kan direkte diskutere og navnsette ting, og ikke gå rundt grøten som nå.

  Sitat Opprinnelig postet av santa claus
  Ta 24, begynte jo å sende på TV2 nå nettopp..... Ferdig i USA!
  Ja nettopp. Den tråden har jo 64 innlegg nå. 64 innlegg med ufattelig lite diskusjon om hva som faktisk skjer i serien underveis, kanskje 2-3 innlegg.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •