VU+ DUO Twin Tuner HD PVR DVB-S2 - Side 80

Sponsorer:
Takk Takk:  3
Like Like:  0
Side 80 av 124 FørsteFørste ... 10 20 30 40 50 60 70 76 77 78 79 80 81 82 83 84 90 100 110 120 ... SisteSiste
Viser resultater 1,581 til 1,600 av 2480
  1. #1581
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av pierce
    Sett feks på S9, IPbox9900
    hmdi, hd boks, cccam, brukervennlig, 2 tunere er jo noen av egenskapene
    Vu+ Duo vil nok være et sikkert kjøp for deg også ja, regnes vel fortsatt som beste kjøp/mest for pengene. Har hatt min siden februar, og den er fullstendig problemfri. :-D Kjenner ikke noe særlig til de andre du nevner, bortsett fra forgjengeren til Ipbox9900; Ipbox9000, og den har ennå alvorlige bugs etter snart 3 år på markedet som utvikler ikke kan/gidder rette opp...

    Mach III

  2. #1582
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2010
    Poster
    107
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Et lite problem luftes her.

    Jeg har VU+DUO med openpli-2010-05-21 og er ganske tilfreds, men plages av et lite problem som dukker opp med noen dagers mellomrom.

    Plutselig nå vi ser på et program om kvelden, så fryser bildet og det dukker opp et par "tannhjul" øverst til venstre. Etter relativt kort tid - ca 10-20 sek., så kommer Openpli-image-bildet opp - fortsatt med "tannhjul" og etter ytterligere ca 30 sek. starter radio isteden. Da er det å gå over til TV med fjernkontrollen og "lander" på det programmet vi så på innledningsvis.

    Har dette noe med automatisk oppgradering å gjøre, eller er det noe annet ? Hvordan kan jeg påvirke dette / fjerne / flytte dette til et annet tidspunkt ?

    Håper på svar.

  3. #1583
    Newcomer Drag0nFly sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    255
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Mach III
    Vu+ Duo vil nok være et sikkert kjøp for deg også ja, regnes vel fortsatt som beste kjøp/mest for pengene. Har hatt min siden februar, og den er fullstendig problemfri. :-D Kjenner ikke noe særlig til de andre du nevner, bortsett fra forgjengeren til Ipbox9900; Ipbox9000, og den har ennå alvorlige bugs etter snart 3 år på markedet som utvikler ikke kan/gidder rette opp...

    Mach III
    Vil også anbefale denne--selv om den har visse småproblemer innimellom med Enigma2/plugin crash, etc.

    Har også opplevd et par ganger at den henger ved kanalskift (kjører VTI 2.1 image) og må powercycles(!), er jeg alene om det?

    btw--hvilket image kjører du, Mach III?

  4. #1584
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av xlarge
    Jeg har VU+DUO med openpli-2010-05-21 og er ganske tilfreds, men plages av et lite problem som dukker opp med noen dagers mellomrom.

    Plutselig nå vi ser på et program om kvelden, så fryser bildet og det dukker opp et par "tannhjul" øverst til venstre. Etter relativt kort tid - ca 10-20 sek., så kommer Openpli-image-bildet opp - fortsatt med "tannhjul" og etter ytterligere ca 30 sek. starter radio isteden. Da er det å gå over til TV med fjernkontrollen og "lander" på det programmet vi så på innledningsvis.

    Har dette noe med automatisk oppgradering å gjøre, eller er det noe annet ? Hvordan kan jeg påvirke dette / fjerne / flytte dette til et annet tidspunkt ?

    Håper på svar.
    Eneste måte å finne ut hva som forårsaker fenomenet du opplever , er å flashe mottakeren på nytt , altå "clean innstall " med siste versjon av Open PLI. Da kan du studere hvordan mottakeren oppfører seg før du starter å installere plugin og extensions og etter du har lastet inn disse.
    2 av kollegene mine bruker Open PLI og de opplever ikke samme problem :-|

  5. #1585
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Drag0nFly
    Vil også anbefale denne--selv om den har visse småproblemer innimellom med Enigma2/plugin crash, etc.

    Har også opplevd et par ganger at den henger ved kanalskift (kjører VTI 2.1 image) og må powercycles(!), er jeg alene om det?

    btw--hvilket image kjører du, Mach III?
    OpenPLI, som digitech også nevner over her. Et trofast og stabilt image, kanskje litt kjedelig for noen...?

    Mach III

  6. #1586
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    95
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av digitech
    Da er VU+Duo Twin ankommet min lille TV stue.
    Første inntrykk er solid, stor VFD display ,oversiktlig layout av "innput og output"
    på bakpanelet, solid deksel som hjemmer 2 kortlesere,2 CI porter og USB inngang.
    Skjønte ikke helt valget av hvit fjernkontrol til sort farge mottaker , men det possitive er at den er godt synnlig blant alle svarte fjernkontrol på stue bordet.

    Oppstart og vips ..., mottakeren starter med Enigma2 programvare, nesten 100% lik DM800 og DM8000HD.
    Omprogrammerte mottakeren med siste PLI "OpenPLi-unstable-vuduo-20100127 " image.
    Omprogrameringsprosedyre enten via USB eller PC (med RS232+Nettverk samtidig ).
    Valgte selvsagt det enkleste - USB flashpenn. Omprogrameringen gikk som en drøm.
    Restart og kanalsøk. Ved Multi scan funksjonen på Thor låste mottakeren seg ved første forsøk ( skal ta enn titt på sattellitt xml fila senere , trenger helt sikkert litt editering. ) , måtte søke Thor og Sirius under manuell satellitt søk , det gikk kjempe fint.
    Siden jeg har aldri brukt PLI før , det tok meg litt tid å bli kjent med mulighetene for nedlasting av diverse " goodies" , men etter 5 min ca. alt var på plass. Nå kjører min VI+DUO stabilt cccam 2.1.3. med CD og Viasat kort inn uten minste problem.
    Fant også en fin skin " Brushed Alu HD " som var overaskende ryddig og oversiktlig.
    PLI har gjort en formidabbel jobb , blir bare mer og mer fascinnert av måten de har konstruert alle menyer.
    SD - TTX baserte undertekst fungerer fint , men jeg har ikke fått til DVB underteksten å fungere ennå ( regner med at dette blir fikset i senere release av programvaren )

    Oppsummeringen er : VU+DUO Twin Duo er verdt hver eneste krone :-D
    hvordan fikk du 2.1.3 versjonen installert? fant bare 2.1.1 versjonen

  7. #1587
    Newcomer bjorntj sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Et bedre spm er jo hvorfor kjøre 2.1.3 når man kan kjøre 2.2.1....

    BTJ

  8. #1588
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av pierce
    hvordan fikk du 2.1.3 versjonen installert? fant bare 2.1.1 versjonen
    Hei,
    Hvilken image har du innstallert på din VU+ ?

  9. #1589
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    95
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bjorntj
    Et bedre spm er jo hvorfor kjøre 2.1.3 når man kan kjøre 2.2.1....

    BTJ
    forsåvidt sant det ja:-)

    men installeringen? finnes hvor? kjører Pli image og finner den ikke der...

  10. #1590
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    95
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av digitech
    Hei,
    Hvilken image har du innstallert på din VU+ ?

    pli

  11. #1591
    Newcomer bjorntj sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av pierce
    forsåvidt sant det ja:-)

    men installeringen? finnes hvor? kjører Pli image og finner den ikke der...
    Kjører OpenPLi unstable og ligger under nedlasting der...

    BTJ

  12. #1592
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    95
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bjorntj
    Kjører OpenPLi unstable og ligger under nedlasting der...

    BTJ

    mener i farten at jeg har den ja....får ikke sjekekt akkurat nå, men lasted ned et pli image her om dagen...

  13. #1593
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da har jeg hatt min VU+ i et par dager, og har lagt inn black hole og cccam. Ting fungerer bra

    Har NULL erfaring med Linux dekodere fra før, så da lurer jeg på om det er noe annet jeg bør instalere?

    Skal prøve få tak i harddisk i dag, men bør man bruke 5400rpm eller 7200rpm?

  14. #1594
    Newcomer bjorntj sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    14
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vil si det egentlig er det samme men en 7200 disk er jo en bedre disk uansett...


    BTJ

  15. #1595
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    94
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er serveren til AAF team nede? får ikke lastet ned noe via vu+. Det står bare "cannot parse feed directory". Trenger mgcamd og newcs.. Kjører siste version AAF OE1.6 V5.4 final Image VU+ Duo.
    Kef E301 hele veien rundtXtz Cinema 1x12 Yamaha Rxv-206755" Sony HX855

  16. #1596
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har testet litt med opptak i dag, men er det mulig å få lagt inn så man tar opp 5-10min ekstra?

    Feks tok jeg opp Rock am Ring med Slash, og da var programmet litt forsinket i forhold til EPG, så da gikk jeg glipp av siste sangen

  17. #1597
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    91
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av klev
    Har testet litt med opptak i dag, men er det mulig å få lagt inn så man tar opp 5-10min ekstra?

    Feks tok jeg opp Rock am Ring med Slash, og da var programmet litt forsinket i forhold til EPG, så da gikk jeg glipp av siste sangen
    Jada, under meny-->oppsett-->system-->tilpass.

    Noen som vet om det er mulig å få infobaren til å slutte å poppe opp hver gang det begynner ett nytt program i BH?

  18. #1598
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    160
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av roadrune
    Jada, under meny-->oppsett-->system-->tilpass.

    Noen som vet om det er mulig å få infobaren til å slutte å poppe opp hver gang det begynner ett nytt program i BH?
    Jada, under meny-->oppsett-->system-->tilpass.
    setup mode expert
    show infobar on event change -->no

  19. #1599
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av roadrune
    Jada, under meny-->oppsett-->system-->tilpass.

    Noen som vet om det er mulig å få infobaren til å slutte å poppe opp hver gang det begynner ett nytt program i BH?
    Takk takk

  20. #1600
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    91
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av grimm70
    Jada, under meny-->oppsett-->system-->tilpass.
    setup mode expert
    show infobar on event change -->no
    Takk takk

    Edit: jeg har ikke setup mode expert i menyen min...

Side 80 av 124 FørsteFørste ... 10 20 30 40 50 60 70 76 77 78 79 80 81 82 83 84 90 100 110 120 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •