VU+ DUO Twin Tuner HD PVR DVB-S2 - Side 36

Sponsorer:
Takk Takk:  3
Like Like:  0
Side 36 av 124 FørsteFørste ... 6 16 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 56 66 76 86 96 106 116 ... SisteSiste
Viser resultater 701 til 720 av 2480
  1. #701
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Og da var org. img. v4.4 ute...:-D

    Ver 4.4 Release note


    1. Support Recording from Deep-Standby

    2. Fix section filter problem

    3. Add Vu+ Solo build

    4. Change default Skin to Vu_HD

    5. Add Vu_HD to e2-skin package


    Mach III

  2. #702
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Notice: Deep standby recording
    Vu+ team is happy to announce new feature.
    From Image version 4.4. Deep Standby Recording will be supported.
    Please enjoy this new feature!

    Early production of Vu+ Duo does not support ‘Deep Standby Recording’.
    If the serial number of your box is from MSA5200001 to MSA5201500,
    then your box does not support ‘Deep Standby Recording’ feature.


    Vu+ team has always been thankful for the early buyers.
    And we decided to support those valuable users with minimal cost.


    For details, please contact the shop where you bought Vu+ Duo.


    Noen her som har vært i kontakt med sin forhandler?

    Mach III

  3. #703
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Khan
    hei

    har brukt minnvu+duo twin tuner med 500gb harddisk i 1 uke nå. Har installert Elite dream 1.3 og dette har forsåvidt gått greit inntil idag. Tuneren henger seg opp veldignmye og får ikke byttet kanaler eller brukt fjernkontrollen til noe somhelst. Installert imagen omigjen uten at dette hjelper. Konfigurert min asus trådløs nettverk omigjen uten at dette hjelper. EPG på usb nå. Krasjer mindre nå men det forekommer etter tv kikking for ca 10-20 min. Må da hard resettte tuneren igjen. Noen som har en god forklaring på dette?

    halloooo?! Ingen som gidder å svare eller...hmm

    nå har jeg reinstallert den orginale imagen og mens den søker opp kanaler får jeg opp pluteslig grønn skjerm som sier "we are sorry...error"..og den restarter seg selv til enda engang for kanal søking. Dette har nå skjedd 4 ganger på rad..kan det være noe med hardwaren å gjøre?
    De første 3-4 dagene fungerte denne utmerket men etter dette har disse probleme dukket opp. Har installert flere ganger elite dream image..uten at dette har hjulpet..noen forslag?

  4. #704
    Newcomer TBJ sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Test uten USB og harddisk. Gjerne også uten nettverk.
    Har du fremdeles samme problemene, så ville jeg sendt den inn.

  5. #705
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av TBJ
    Test uten USB og harddisk. Gjerne også uten nettverk.
    Har du fremdeles samme problemene, så ville jeg sendt den inn.
    yes har samme problem selv med harddisken koblet ut og ingen nettverk. Det er så irriterende, har installert alle mulige forskjellige imager, alt fra PLI, orginale, Elite dream, VTI...boksen enten restarter seg selv eller freezer. Den klikker jo bare den begynner å søke kanaler, kommer vel til 30-40% og stopper opp. :S

  6. #706
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Khan
    yes har samme problem selv med harddisken koblet ut og ingen nettverk. Det er så irriterende, har installert alle mulige forskjellige imager, alt fra PLI, orginale, Elite dream, VTI...boksen enten restarter seg selv eller freezer. Den klikker jo bare den begynner å søke kanaler, kommer vel til 30-40% og stopper opp. :S
    Hei,
    Har du prøvd manuel søk med aktivert nettverk ?
    Istedenfor Automatisk søk , prøv å velge ett frekvens fra CD ( f.eks) :
    11229 (H)
    24500
    7/8
    Husk å sette "Nettverk " - På
    og se om den klarer å gjennomføre søket.

  7. #707
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av digitech
    Hei,
    Har du prøvd manuel søk med aktivert nettverk ?
    Istedenfor Automatisk søk , prøv å velge ett frekvens fra CD ( f.eks) :
    11229 (H)
    24500
    7/8
    Husk å sette "Nettverk " - På
    og se om den klarer å gjennomføre søket.

    Ja den utfører søket og slår på kanalen. Får vel sett dette i 3-4 min før den freezer og restarter seg igjen..
    jeg lurte på om det kan være noen korrupte filer som ligger i flashen som ikke blir slettet ved image oppgradering? er det mulighet for å slette absolutt alle filer på flashen før ny installasjon av image? når jeg installerte PLI og etter installasjonen spørte den om jeg ville beholde mine innstillinger fra tidligere angående kanaler..dette var noe som ikke var lagret på harddisken siden denne var slettet.

  8. #708
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Khan
    Ja den utfører søket og slår på kanalen. Får vel sett dette i 3-4 min før den freezer og restarter seg igjen..
    jeg lurte på om det kan være noen korrupte filer som ligger i flashen som ikke blir slettet ved image oppgradering? er det mulighet for å slette absolutt alle filer på flashen før ny installasjon av image? når jeg installerte PLI og etter installasjonen spørte den om jeg ville beholde mine innstillinger fra tidligere angående kanaler..dette var noe som ikke var lagret på harddisken siden denne var slettet.
    Har ikke vært bort i en annen image som renser hele mottakeren ( en slags Erase img. som f.eks ble utviklet i sin tid for DM 500S ) . Når du flasher mottakeren med nytt image skal selve prosedyre gå gjennom 3 faser : opplasting, sletting og programmering . Kan ikke tenke meg at dette skyldes feil i hardvaren , da ville det vært logisk at mottakeren krasjer og IKKE restarter, altså feilen skulle være konstant.
    Husker jeg hadde en slik runde med min DM 8000 , når jeg kjøpte denne i januar ifjor, ofte "grønn skjerm og re-boot", men etterhvert med nye programvarer ble den meget stabil .
    Prøv den siste offisiell img 4.4 og hvis den ikke hjelper bør du sende denne til leverandør for sjekk .

  9. #709
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for alle svar!

    den orginale img 4.4 hadde jeg prøvde tidligere og dette hjalp heller ikke. Har sendt tuneren tilbake til reparasjon hos leverandør idag. Han nevnte noe med at dette kan være feil i strømforysningen eller hovedkortet..som han skulle bytte på. Får vel denne tilbake til slutten av neste uka.
    Er ellers fornøyd med tuneren inntil den begynte å kræsje så mye. Håper denne lar seg fikse..vil fortsatt beholde denne
    Kan holde dere oppdatert hvis det skiftes noe på hardwaren.

  10. #710
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    535
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fikk endelig installert Dream Elite 1.3 i går (og etter mye leting fikk jeg aktivert Video Enhancement funksjonen). Mener bestemt at man via denne kan justere seg frem til et langt bedre bilde enn det man har som default.

    Testet bare litt under Premier League i går (i SD) og ved å justere ned kontrasten littegrann, og skru opp sharpness så ble bildet mer behagelig å se på samtidig som logo-skrift etc. ble mye tydeligere.

    Skiftet forøvrig image i pausen mellom City og United på HD, og synes faktisk bildet ble bedre der også bare ved å bytte image (info-boksen som viser stillingen oppe til venstre ble mer "smooth" uten å miste skarphet).

  11. #711
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, det samme opplever jeg og.
    Og det eneste forandring jeg har gjort er å øke kontrasten til : 135/256
    og forandre "Scaler Sharpness" til 15/26 .
    Har 2 st. VU+Duo tilkoblet til 2 forskjellige TV fabrikat , det er lett å sammenligne bildet kvaliteten på den ene med "Video Enhancment " plugin med forandret parameter og standard på den andre.

  12. #712
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Trådløs nettverk Dreamelite 1.3

    Bruker Asus dongel fra Maxsat.. Er på nett i noen minutter så mister eg ipadressen. Ved reset så er eg online i noen minutter igjen... Noen som har vært bort i problemstillingen? Hjelp....

    Har også prøvd siste PLI, men der for eg ikke muligheten for trådløs.

    Håper noen kan hjelpe meg..

  13. #713
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tiola
    Bruker Asus dongel fra Maxsat.. Er på nett i noen minutter så mister eg ipadressen. Ved reset så er eg online i noen minutter igjen... Noen som har vært bort i problemstillingen? Hjelp....

    Har også prøvd siste PLI, men der for eg ikke muligheten for trådløs.

    Håper noen kan hjelpe meg..
    Har ikke testet DE 1.3 med trådløs WLAN dongle ,men med VTI image fungerte USB adapteren bra. Har du deaktivert "Integrert Nettverk " eller kjører du begge aktivert ?
    Har aldri vært tilhenger av trådløse løsninger, har trukket, stiftet og terminert Lan kabler fra router til hver mottaker og dette har fungert upåklagelig .

  14. #714
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2010
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av digitech
    Har ikke testet DE 1.3 med trådløs WLAN dongle ,men med VTI image fungerte USB adapteren bra. Har du deaktivert "Integrert Nettverk " eller kjører du begge aktivert ?
    Har aldri vært tilhenger av trådløse løsninger, har trukket, stiftet og terminert Lan kabler fra router til hver mottaker og dette har fungert upåklagelig .
    Har deaktivert "Integrert Nettverk" ja..Er inne på samme tanke ang. kabling ja..
    Hva er din erfaring med VTI ang. bilde, tilgang til plugins etc. ?

  15. #715
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av tiola
    Har deaktivert "Integrert Nettverk" ja..Er inne på samme tanke ang. kabling ja..
    Hva er din erfaring med VTI ang. bilde, tilgang til plugins etc. ?
    Det er omtrent det samme som DE .
    De har sin egen nedlastingserver og sin egen Panel med EMU, restart m.m
    Plugin du ikke finner online , kan lastes ned og installeres manuelt .
    På support forumet til VTI ( databasen ) finner omtrent alt av originale , uofisielle image m.m.

    Vu+ Support Forum | Startseite

  16. #716
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    EPG automatisk oppdatering

    Hei

    Er litt i stuss over den daglige oppdateringen av EPG. Jeg ønsker Canal Digital på 1W og Freesat på 28,5Ø.

    Det er kun Canal Digital som er oppdatert neste dag, og jeg har bare 2 programmer på de andre kanaler.
    Det som skjer er at jeg nå velger den serveren som heter SATMATE manuelt med gul knapp og får flere dagers EPG på 28,5Ø samtidig som jeg beholder Canal Digital sin EPG, men akkurat den serveren klarer ikke å lagres med "Ja" i innstillinger så den oppdateres følgelig ikke om natten- merkelig..og har jeg først lagret den manuelt en kveld ser det ut som om oppdateringen av NORDIC sletter dette til neste dag.

    Er det slik at man bør velge separate lagringssteder på disken til hver epg i stedet for i epg.dat for alt, eller er der noen som vet hva jeg gjør feil?

    Mvh

  17. #717
    Newcomer TBJ sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Her skjer ting fort.
    Original image v.4.5 er nå sluppet :-)

    Ver 4.5 Release note

    1. Fix high CPU usage

    2. Fix section filter problem


    Changed Folders/Files.

    Makefile-vuplus-4.5


    ./local/packages/mbox/mbox-dvb-modules/bm750/dvb-bcm7335.ko
    ./local/packages/mbox/mbox-dvb-modules.bb

  18. #718
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    207
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av digitech
    Har ikke testet DE 1.3 med trådløs WLAN dongle ,men med VTI image fungerte USB adapteren bra. Har du deaktivert "Integrert Nettverk " eller kjører du begge aktivert ?
    Har aldri vært tilhenger av trådløse løsninger, har trukket, stiftet og terminert Lan kabler fra router til hver mottaker og dette har fungert upåklagelig .

    og vil du ikke strekke kabler kan poweradapter anbefales

  19. #719
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av thhomas
    og vil du ikke strekke kabler kan poweradapter anbefales
    Ja , hvis farta ikke betyr noe ,sammenligne Power adapter med direkte tilkobling til router minner meg litt om "JetPack" reklamen på radio

  20. #720
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Gigant Image Multiboot for VU+ Duo by Webkurier

    :-D Har ikke testet denne ennå , men ut ifra loggen skal dette være en kombinasjon av det beste alle 3 team ( DE, VTI og PLI ) har levert per idag .


    Based of official vuplus image ver. 4.5
    Release note:

    1. Fix high CPU usage
    2. Fix section filter problem


    * Image from 19.04.2010:
    * Polish language from 19.04.2010 incl. Polish fonts
    * Satellites.xml by Reinh@rd from 17.04.2010
    * Settings Motor 75E><45W by Vhannibal from 19.04.2010 - modified

    Best of Enigma2:

    * Skin: Elgato-HD Second InfoBar - modified
    * Meoboot Multi Bootloader by DElite
    * Addons Online Server by PLi
    * Own Bootlogo

    Plugins:

    # Apple Movie Trailers
    # My Tube
    # Vlc Player
    # Gigant Panel - Installer, Backup/Restore, Ke*s Downloader etc.
    # Dream Explorer
    # DMNapi - Subtitle Downloader/Converter
    # DD Subt - Subtitle Player
    # RSS Reader incl. TV Program
    # Merlin Music Player
    # Shoutcast - Webradio Player/Ripper
    # EPG Import Rytec - EPG for 7 days
    # Live Scores - Football Live
    # The Website Parser - Soccer Live
    # Sherlock
    # Time Changer
    # Webcam Viewer
    # Wetterinformation - weather from wetter.de
    # Weather Sat
    # Aspect Ratio Switch - Ost Europa format switch (Help Button)
    # Software Manager - DMM Addons online server

    and more...

    Quickbutton setup:

    Long Blue - Emu Manager
    Long Yellow - RSS Reader
    Long Green - Plugin Browser
    Long Red - Gigant Panel

Side 36 av 124 FørsteFørste ... 6 16 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 56 66 76 86 96 106 116 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •