Problem med CD`s HD tuner

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    862
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med CD`s HD tuner

    Har den vanlige HD boksen fra CD og den har fungert helt fint til jeg slo den av og på igjen i dag, da står det bare "init" i displayet og den info baren kommer opp og der står det bare "7". og hvis jeg prøver og skifte kanal så kommer det opp en lang rekke med tall og ingenting skjer.
    har prøvd og sette boksen til fabrikkinnstillinger også men da finner den ingen signaler eller kanaler.har prøvd alle inst nå.
    Så da satte jeg inn den gamle tuneren og den virker med en gang uten søking eller noe.
    Har HD boksen rett og slett gått at dala?

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    952
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv denne reseten : EXIT/EPG/BACK/INFO

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    862
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for svar Dennis!
    Har vært borte men skal prøve dette nå etterpå

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •