HD PVR fra Canal Digital - HDMI utgangen defekt?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    25
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    HD PVR fra Canal Digital - HDMI utgangen defekt?

    Har hatt en HD PVR i noen måneder og er forsåvidt ganske fornøyd etter siste sw oppdatering.

    Men plutselig får jeg ikke signal gjennom hdmi utgangen.
    Har prøvd å koble utenom receiveren (til HDMI2) på TV, uten resultat. Har byttet hdmi kabel, uten resultat. Får signal over hdmi fra ps3, så det er ikke tven.

    Er både lyd og bilde signal gjennom scart utgangen.

    Kan det være en eller annen innstilling på pvr'en? Evt er det noen som husker hvordan den resettes?

    Alle gode forslag mottas med takk.

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    952
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Slå på HD i MENU - Mottakerinnstillinger - videoinnstillinger - Aktivering av HD-signal = Ja. Trykk OK for å bekrefte.
    eller
    Reset = trykk rød knapp, 3-5-3, text tv og vent i 20 sec, nå skal boksen restarte med HDMI slått på.
    Kundeservice sa at denne reset funksjonen er til for de som utilsiktet har slått av HDMI utgangen.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    25
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker så mye for svar!

    Har forøvrig allerede vært inne i menyen og prøvd å aktivere/deaktivere HD signalet uten at det var noen endring. Uansett skal vel hdmi kunne brukes selv om man ikke har aktivert HD signalet?

    Skal prøve reset ved første anledning!

  4. #4
    Intermediate Bobben1 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Sted
    Lunner/Hadeland
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ahaugland
    Takker så mye for svar!

    Har forøvrig allerede vært inne i menyen og prøvd å aktivere/deaktivere HD signalet uten at det var noen endring. Uansett skal vel hdmi kunne brukes selv om man ikke har aktivert HD signalet?

    Skal prøve reset ved første anledning!
    Såvidt jeg kan huske så er det hverken HDMI eller komponent signal ut av HD mottageren når HD utgang er deaktivert.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    25
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Oppdatering:

    Anlegget står på hytta, ankom på lørdag med den anbefalte oppskriften for å resette.

    Det hadde tydeligvis gått seg til, enten av seg selv eller at de som har lånt hytta har funnet ut av det.

    Så nå er det HD signaler igjen fra HD-PVR en. Takker for all hjelp!

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    25
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå har det skjedd igjen, HDMI utgangen var plutselig deaktivert.

    Tror jeg vet grunnen, når jeg slår av receiveren (Onkyo 606) med fjernkontrollen går HD PVR'en ofte over i menyen (Som om jeg hadde trykket meny-tasten på PVR fjernkontrolleren)

    Det ser ut som om at Onkyo sine fjernkontrollsignaler slår utilsiktet inn på PVRen. Noen som har opplevd tilsvarende, evt. har forslag til å unngå dette problemet?

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har erfart noe lignende. Når jeg skrudde av og på TVen mens boksen sto på hoppet boksen inn i videoinnstillingene. Samme hvis jeg dro ut og satte inn HDMI-kabelen. Men selv om den sto i menyen så hadde jeg signal ut på HDMI...

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei. Jeg opplever noe tilsvarende. Jeg har alle komponenter koblet med HDMI til min Yamaha v1900 receiver. Dersom jeg ser på CD HD PVR og så bytter input på receiveren til noe annet og så tilbake til PVR igjen, går PVR direkte til bildemenyen og innstillingene er endret på oppløsning og fargebehandling.

    Veldig irriterende, fint om noen har en løsning.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •