Fargete flimring på CD's HDPRV

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    155
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Fargete flimring på CD's HDPRV

    Akkurat kommet hjem fra en deilig ferie, men får bare opp en fargete flimring da jeg starter opp boxen. Bare hatt tid til å ta strømmen så langt, men samme problemet. Er det noen som har hatt samme?

  2. #2
    Intermediate OleM sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    4,162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det var da kjedelig. Trodde ikke du brukte denne boksen, jeg..
    Jeg har ikke hørt om dette før. Du er helt sikker på at du har valgt rett inngang osv?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    155
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av OleM
    Det var da kjedelig. Trodde ikke du brukte denne boksen, jeg..
    Jeg har ikke hørt om dette før. Du er helt sikker på at du har valgt rett inngang osv?
    Jo, etter siste oppdatering så begynte jeg å bruke den igjen. Har selvsagt min Force 536 i standby, men PVR'en den har fungert bedre synes jeg.

    Det har vært voldsomt med lyn og torden i Bergen siste dagene og jeg har tatt strømmen ofte på den. Slår jeg den på igjen som da jeg kom fra ferie så er det fargete striper i timesvis før den kommer seg.

    Virkelig ingen andre som har opplevd lignende?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •