Canal+ kopisperre?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Canal+ kopisperre?

    For ikke lenger tatt opp programmer fra Canal+

    Vantage 8000S tar kun opp lyd, ikke bilde. Gjelder alle Canal+ kanaler bortsett fra Canal+ Film HD.

    Fant en dansk bruker som har samme problem.

    Ingen her som har opplevd lignende problemer?

  2. #2
    Newcomer ehorn sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    47
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Thumbs up

    Sitat Opprinnelig postet av katermuc
    For ikke lenger tatt opp programmer fra Canal+

    Vantage 8000S tar kun opp lyd, ikke bilde. Gjelder alle Canal+ kanaler bortsett fra Canal+ Film HD.

    Fant en dansk bruker som har samme problem.

    Ingen her som har opplevd lignende problemer?

    Det er det samme hos meg med min Vantage 8000S,

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    45
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Måtte sjekke her også, og JA samme problem her....noen som kan hjelpe???

  4. #4
    Active Jano sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    388
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av katermuc
    For ikke lenger tatt opp programmer fra Canal+

    Vantage 8000S tar kun opp lyd, ikke bilde. Gjelder alle Canal+ kanaler bortsett fra Canal+ Film HD.

    Fant en dansk bruker som har samme problem.

    Ingen her som har opplevd lignende problemer?
    Høres merkelig ut, skulle tro at den kanalen dere fortsatt kan ta opp var den første som ble blokka. Hvis de har muligheten. Dere får ha is i magan og se om det kommer flere rapporter.
    Lykke til.

  5. #5
    Active rstave sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    354
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg fikk opp både billde og lyd nå.Tok opp den kanalen jeg så på.
    Det er en Vantage 8000s HD Twin

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde det problemet for en stund siden. Jeg formatterte harddisken, og la la inn firmware på nytt, og gjorde factory settings. Etter å ha lagt tilbake innstillinger og kanal liste fungerte det igjen. Er dog ikke sikker på nøyaktig hvilket av disse stegene som hjalp på problemet...

    Ingar

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har gjort det samme flere ganger, men... :-( Kanskje jeg burde ikke gjenopprettet systeminstillingene og kanallisten?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •